Ιωνικός: «Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας...» (vid)

Ιωνικός - Καλλιθέα

i

© Intime

Ιωνικός: «Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας...» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:06 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 20.11.2023

Μετά την εντός έδρα ήττα από την Καλλιθέα (0-1), ο Ιωνικός εξέφρασε δημόσια τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 και σε ένα ντέρμπι με βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Καλλιθέα «απέδρασε» από τη Νίκαια και πήρε τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό (0-1), με αποτέλεσμα να ανέβει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσιντώνης στο 38ο λεπτό, το οποίο χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στους φιλοξενούμενους. 

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του ματς, από την πλευρά του Ιωνικού έγιναν γνωστά τα παράπονα για τη διαιτησία. Συγκεκριμένα, μετά το παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση και παρέθεσαν βίντεο με τη φάση του πέναλτι το οποίο ζήτησαν αλλά δεν δόθηκε ποτέ. 

Μεταξύ άλλων, η ομάδα της Νίκαιας εξέφρασε τις επιφυλάξεις της σχετικά με την εμπειρία του διαιτητή Κουκούλα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ιωνικός: 

«Με τον ορισμό του διαιτητή αυτή την εβδομάδα, εκφράσαμε εξ αρχής τις διαφυλάξεις μας για την εμπειρία του σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα, όπως ήταν ο σημερινός. Σας παραθέτουμε το βίντεο από την αναμέτρηση, που δείχνει τόσο την αστοχία όσο και την απειρία του διαιτητή. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας μόνοι σας….».

Μελισσανίδης: «Εχουμε την καλύτερη ομάδα, έχουν τρελαθεί μαζί μας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:49 - 20.11.2023

Μελισσανίδης: «Εχουμε την καλύτερη ομάδα, έχουν τρελαθεί μαζί μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης με φοβερές ατάκες μίλησε για τις επόμενες κινήσεις του σχετικά με το Μουσείο της ΑΕΚ, την ομάδα, το μπάτζετ, τον Ματίας Αλμέιδα, τον Λιβάι Γκαρσία αλλά και για τα επόμενα σχέδια του.

Δείτε το βίντεο εδώ

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο