Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για το χωράφι στο Αιγάλεω -  Οργισμένη αντίδραση του Καραπαπά
i

©intime

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για το χωράφι στο Αιγάλεω - Οργισμένη αντίδραση του Καραπαπά

Ιάσονας Τσίλης 19:50 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 18.11.2023

Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την κατάσταση του γηπέδου στο Αιγάλεω. Έντονες οι αντιδράσεις αρκετών «ερυθρόλευκων» στελεχών.

Ο Ολυμπιακός Β' αντιμετώπισε εκτός έδρας το Αιγάλεω, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου να μην επιτρέπει στις δύο ομάδες να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν έξαλλοι και εξέφρασαν την οργή τους στα social media με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram.

«Ελλάδα 2023. Πρωτάθλημα Super League 2. Παιδιά γεμάτα ταλέντο να πρέπει να οργώσουν αντί να παίξουν ποδόσφαιρο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ήθελα να ήξερα ποιο τομάρι έδωσε άδεια να γίνει αγώνας σε αυτή την κοπριά».

Θέση πήρε και ο υπεύθυνος τύπου ακαδημιών του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαργωμένος με ανάρτηση του, όπου ανέφερε: «Η λέξη «έγκλημα», μπορεί να χαρακτηρίζεται βαριά βαριά, αλλά από την άλλη ίσως και να μην αρκεί για να χαρακτηρίσει αυτό που γίνεται με τα γήπεδα. Και βλέποντας οι ίδιοι οι παίκτες πως η SL2 δεν κάνει τίποτα για αυτό το «έγκλημα» παρά μόνο κάνει τα στραβά μάτια και ορίζει αγώνες, θα πρέπει κάποια στιγμή να βγουν μπροστά και να προστατέψουν πρωτίστως την ίδια τους τη σωματική ακεραιότητα, υπάρχει Σύνδεσμος και θα πρέπει να πάρει θέση για αυτά τα γήπεδα! Μιλάμε για επαγγελματική κατηγορία!!!»