Άλωσε τη Νίκαια και μείωσε την απόσταση από τα Χανιά η Καλλιθέα - Πρώτη ήττα για τον Λεβαδειακό
i

©intime

Άλωσε τη Νίκαια και μείωσε την απόσταση από τα Χανιά η Καλλιθέα - Πρώτη ήττα για τον Λεβαδειακό

Ιάσονας Τσίλης 17:08 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 19.11.2023

Η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στη Νίκαια και σε συνδυασμό με την ισοπαλία των Χανίων με το Γιούχτα, μείωσε τη διαφορά της από τους Κρητικούς, στους δύο βαθμούς. Πρώτη ήττα για τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχασε 2-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας και βλέπει πλέον την ΑΕΛ, να τον πλησιάζει.

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, 2-0 από τον Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Λεβαδειακός 2-0

Αυτό ήταν το δεύτερο σερί στραβοπάτημα για τους Βοιωτούς, μετά την ισοπαλία με τον Μακεδονικό και πλέον βρίσκονται μόλις στο πέντε βαθμούς πάνω από την ΑΕΛ, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ο Κονίλιο άνοιξε το σκορ στο 5' για την Αναγέννηση Καρδίτσας και το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Πίρινεν στο 57'.

Ιωνικός - Καλλιθέα 0-1

Η Καλλιθέα πέρασε νικηφόρα από τη Νίκαια, επικρατώντας 1-0 του Ιωνικού. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσιντώνης στο 38'.

Γιούχτας - Χανιά 0-0

Τα Χανιά μετά από τέσσερις σερί νίκες «στραβοπάτησαν». Οι Κρητικοί έμειναν στο 0-0 κόντρα στο Γιούχτα και σε συνδυασμό με το «διπλό» της Καλλιθέας στη Νίκαια, η διαφορά των δύο ομάδων πλέον, είναι στους δύο βαθμούς.

Τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια

Απόλλων Πόντου - Αιολικός 0-1

Καλαμάτα - Διαγόρας 1-2

Καμπανιακός - Ηρακλής 1-3

Τηληκράτης Λευκάδας - Παναχαϊκή 2-2

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!