Ιωνικός: Πλήρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Μιχάλης Γρηγορίου

i

©Intime

Ιωνικός: Πλήρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:47 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 31.03.2023

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την αποστολή του Ιωνικού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει καμία απουσία.

Ο Ιωνικός χρειάζεται απελπισμένα τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και οι  δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες το Σάββατο (1/4) στη Νίκαια, έχοντας ως φόντο τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει τον Γούλερι,  ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό. Κάπως έτσι, οι Νικαιώτες θα παραταχθούν πλήρεις απέναντι στους Αρκάδες. 

Όταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Άρης βίωσε στιγμές... Ελλάδας στην πατρίδα του (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 31.03.2023

Όταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Άρης βίωσε στιγμές... Ελλάδας στην πατρίδα του (vid)

Ο Πορτογάλος διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άρης, Φάμπιο Βερίσιμο, φαίνεται να γνωρίζει καλά την λέξη «επεισόδια», αφού ο ίδιος είχε σφυρίξει σε ένα παιχνίδι... ροντέο της πατρίδας του.

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Αλέν, Τσιριγώτης, Ρομαό, Μπουενά, Τσιγκρίνσκι, Σάκιτς, Μύγας, Βαλεριάνος, Σόουζα, Ρουμπουλάκου, Αντούνες, Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Κάνιας, Λοβέρα, Μασάς, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Καμπράλ, Μάνος, Γούλερι, Μάντζης.