Τερζής: Τα κίνητρα των παικτών και η απάντηση για Σιαμπάνη
i

Τερζής/©Intime

Τερζής: Τα κίνητρα των παικτών και η απάντηση για Σιαμπάνη

Αλέξης Σαββόπουλος 19:11 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 31.03.2023

Τι είπε ο προπονητής του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τον εναπομείναντα στόχο της ομάδας του αλλά και γιατί επέλεξε τον Σιαμπάνη στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Απόστολος Τερζής, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σχολίασε το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του και απάντησε για τη χρησιμοποίηση του Μάριου Σιαμπάνη. Αρχικά για το αν ωφέλησε ή όχι η διακοπή τον Άρη ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην απουσία των διεθνών: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλά παιδιά που έλειπαν πολλές μέρες με τις Εθνικές τους ομάδες. Επέστρεψαν τις τελευταίες δύο ημέρες και κάνανε μια δυο προπονήσεις. Τον Καμαρά τον περιμένουμε σήμερα και θα προπονηθεί μόνο αύριο. Όλο αυτό συνιστά ένα πρόβλημα. Έλειπα κι εγώ την πρώτη εβδομάδα της διακοπής, καθώς ήμουν στην Αθήνα για το UEFA Pro. Το καλό είναι ότι δεν επέστρεψε κάποιος διεθνής με τραυματισμό. Από εδώ και πέρα θα δούμε πώς θα διαχειριστούμε το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν απουσίες από τους διεθνείς μας παίκτες».

Όταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Άρης βίωσε στιγμές... Ελλάδας στην πατρίδα του (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 31.03.2023

Όταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Άρης βίωσε στιγμές... Ελλάδας στην πατρίδα του (vid)

Ο Πορτογάλος διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άρης, Φάμπιο Βερίσιμο, φαίνεται να γνωρίζει καλά την λέξη «επεισόδια», αφού ο ίδιος είχε σφυρίξει σε ένα παιχνίδι... ροντέο της πατρίδας του.

Στην ερώτηση, πώς προσεγγίζει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έχει και υψηλό βαθμολογικό κίνητρο τόνισε: «Σαφώς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός όταν βρίσκει ρυθμό στην έδρα του, κάνει πολύ δύσκολη την ζωή του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να ελέγξουμε το ρυθμό και να σκοράρουμε στις ευκαιρίες, που θα μας δοθούν. Δεν είναι δύσκολο μόνο το παιχνίδι μόνο με τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολα όλα τα παιχνίδια και με τους άλλους διεκδικτές του τίτλου. Άρα, εκ των πραγμάτων περιμένουμε ότι θα είναι δύ-σκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Κούγιας: «Η ομάδα που μου ταιριάζει να αγοράσω είναι ο Άρης, το προσπάθησα πιο παλιά, αλλά...»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:38 - 30.03.2023

Κούγιας: «Η ομάδα που μου ταιριάζει να αγοράσω είναι ο Άρης, το προσπάθησα πιο παλιά, αλλά...»

Δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί έκανε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα που του ταιριάζει να αγοράσει, με βάση τις οικονομικές του δυνατότητες, είναι ο Άρης.

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης από τον αντίπαλό του, εστίασε στα εξής: «Έχουμε παίξει παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Γνωριζόμαστε καλά με τον αντίπαλο. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όπως είπα και πριν, πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να σκοράρουμε στις φάσεις, που θα βρούμε».

Για τον στόχο του Άρη στα πλέι οφ ήτα για μια ακόμη φορά ξεκάρος κάνοντας λόγο για μια σειρά από κίνητρα: «Για εμάς, ο στόχος παραμένει ο ίδιος, όπως έχουμε πει εδώ και καιρό. Η πέμπτη θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτός ο στόχος μας έχει απομείνει αυτή τη σεζόν. Με βάση αυτόν τον στόχο, λοιπόν, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια . Υπάρχει κίνητρο, γιατί προσπαθούμε για την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Επιπλέον, μπορεί κάποιοι από τους παίκτες, που τελειώνει το συμβόλαιό τους, να θελήσουν να δείξουν κάτι καλύτερο τώρα στο τέλος της σεζόν, για να ανανεώσουν ή να πάνε σε άλλες ομάδες. Είναι και πολλοί, όμως, που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και την ερχόμε-νη σεζόν θα θέλουν να βρίσκονται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Ο προπονητής του Άρη απάντησε και για τη χρησιμοποίηση του Μάριου Σιαμπάνη στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ αντί του Κουέστα: «Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχουμε δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι είναι πολύ καλοί. Δουλεύουν πολύ σκληρά με τον προπονητή τους. Είχε γίνει ζήτηση πριν τον αγώνα με τη Λαμία, παρουσία και των δύο τερματοφυλάκων και του προπονητή τους. Τους είπα ότι ο Κουέστα είχε πάρει όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ως τότε. Ο Μάριος (σ.σ. Σιαμπάνης) από την πλευρά του δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις και στα επόμενα παιχνίδια θα πάρει συμμετοχές. Θα μοιράσουμε τις συμμετοχές ανάμεσα στους δύο. Όταν κάναμε τη συζήτηση, απομένανε δώδεκα παιχνίδια, δύο για το τέλος της κανονικής περιόδου και άλλα δέκα για τα πλέι οφ. Τους είπα να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι και οι δύο, γιατί θα πάρουν και οι δύο συμμετοχές, μοιρασμένα. Είναι στο πλαίσιο των κινήτρων, που λέγαμε».