Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Εντ Σίραν για την άνοδο της Ίπσουιτς στην Premier League

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Εντ Σίραν για την άνοδο της Ίπσουιτς στην Premier League

Sportal newsroom 17:25 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 19.05.2024

Ο γνωστός καλλιτέχνης, Εντ Σίραν, παρόλο που βρισκόταν στο Μαϊάμι δεν έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την άνοδο της αγαπημένης του, Ίπσουιτς, στην Premier League.

Η Ίπσουιτς επέστρεψε στα σαλόνια της Premier League μετά από 22 χρόνια. Οι «Tractor Boys» επικράτησαν της Χάντερσφιλντ με 2-0 την τελευταία αγωνιστική της Championship και εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, η οποία οδηγεί στην απευθείας άνοδο.

Μετά το τέλος του αγώνα, όπως είναι λογικό, επικράτησε ο κακός χαμός στο γήπεδο με τους οπαδούς της ομάδας να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο. Στήνοντας ένα τεράστιο... γλέντι μαζί με τους παίκτες για την τεράστια επιτυχία τους.

Ο Ποστέκογλου άσκησε έντονη κριτική στον εαυτό του μετά την ήττα από την Τσέλσι: «Ελα φίλε δεν παίξαμε καλά, άστο»
PREMIER LEAGUE

19:30 - 03.05.2024

Ο Ποστέκογλου άσκησε έντονη κριτική στον εαυτό του μετά την ήττα από την Τσέλσι: «Ελα φίλε δεν παίξαμε καλά, άστο»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, δεν μάσησε τα λόγια του μετά την ήττα από την Τσέλσι, αφού οι ελπίδες τους για πρόκριση στο Champions League της επόμενης σεζόν δέχθηκαν ένα σημαντικό πλήγμα.

Την άνοδο της Ίπσουιτς τη χάρηκε και ο γνωστός καλλιτέχνης, Εντ Σίραν, ο οποίος είναι γνωστός φίλαθλος της αγγλικής ομάδας. Μάλιστα πολλές είναι οι φορές που βρίσκεται στο γήπεδο για να την παρακολουθήσει, ενώ την ίδια ώρα έχει και μετοχές.

Ο Άγγλος τραγουδιστής λοιπόν, παρόλο που δεν βρισκόταν αυτή τη φορά στο γήπεδο, δεν έχασε την ευκαιρία να δει την αγαπημένη του ομάδα. Συγκεκριμένα, ήταν στο Μαϊάμι και είδε το παιχνίδι μαζί με μερικούς αγνώστους, οι οποίοι υποστήριζαν την Ίπσουιτς.

Με το σφύριγμα της λήξης ο Σίραν ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, ενώ λίγο μετά οι ποδοσφαιριστές της Ίπσουιτς, τον πήραν με βιντεοκλήση από τα αποδυτήρια για να πανηγυρίσουν μαζί του την άνοδο στην Premier League.