Δάκρυσε ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Εχω σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι και αύριο στον Ηρακλή» (vid)

Δάκρυσε ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Εχω σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι και αύριο στον Ηρακλή» (vid)

Sportal newsroom 19:43 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 22.04.2024

Μετά τη σημαντική νίκη του Ηρακλή επί του Αιολικού, με την οποία ο Γηραιός ουσιαστικά «καθάρισε» την παραμονή, ο Σούλης Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Αιολικού το μεσημέρι της Δευτέρας (22/04, 16:00) και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Super League 2.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός του Γηραιού, Σούλης Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Action 24 εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος και μάλιστα δάκρυσε, ενώ αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, που ενδέχεται να προκαλέσει ανά πάσα στιγμή την αποχώρηση του από την ομάδα.

«Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον κόσμο και στους παίκτες. Αυτός ο κόσμος αξίζει τα πάντα. Παρά τη σημερινή μας νίκη δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή μας στην κατηγορία. Εχουμε να διεκδικήσουμε άλλους 12 βαθμούς στο γήπεδο και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που με ευχαριστεί σήμερα είναι ότι τα παιδιά έπαιζαν με μία ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί και είχαν υπομονή, ξέραμε κάποια στιγμή ότι θα σκοράρουμε και ο κόσμος που κι αυτός είχε υπομονή μας βοήθησε πολύ. Ηταν μία μεγάλη νίκη. Ο Ηρακλής δεν πρέπει να πανηγυρίζει για την παραμονή του, αλλά μόνο για την άνοδο. Ολες οι νίκες είναι δύσκολες. Ολα τα ματς είναι δύσκολα. Εχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με έναν ξάδερφό μου που δίνει σκληρή μάχη και δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι και αύριο εδώ».