Βήμα παραμονής με γκολ στο... παρά πέντε για τον Ηρακλή
i

© Intime

Βήμα παραμονής με γκολ στο... παρά πέντε για τον Ηρακλή

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:32 - 22.04.2024

Βήμα παραμονής στη Super League 2 έκανε ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε του Αιολικού με γκολ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Ένα τρίποντο που τον έφερε πιο κοντά στην παραμονή πανηγύρισε τη Δευτέρα (22/4) ο Ηρακλής. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης χρειάστηκε ένα γκολ κόντρα στον Αιολικό (1-0), προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση των playouts του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Ο γηπεδούχος ήταν εκείνος που μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 2′ είχε καλή στιγμή με την κεφαλιά του Κούστα που πέρασε έξω.. Ωστόσο μετά το 25λεπτο ο Αιολικός έφερε ισορροπία στο ματς. Στο 62′ ο Ηρακλής είχε μεγάλη στιγμή να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γκμπενιόν δεν μπόρεσε να σκοράρει με το κεφάλι. Τελικά, ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ιωάννου πάνω στον Κωστίκα στο 88′ λεπτό και ο Ισνάλντο ανέλαβε την εκτέλεση για το τελικό 1-0.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες του αγώνα:

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης. Βιτλής, Πατράλης (46′ Ισνάλντο), Σπυρίδης (77′ Kωστίκας), Κωστόπουλος, Σιούτας, Έμπο, Δοϊρανλής (70′ Nεοφυτίδης), Κούστα, Αρόγιο (62′ Κουντουριώτης), Γκμπενιόν.

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ (65′ Μπαλογιάννης), Καρανίκας (80′ Μούχαλης), Τριανταφυλλάκος, Νούλας (65′ Κριμιτζάς), Σαραντίδης (57′ Ιωάννου), Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου.Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των playouts του Α' ομίλουΑναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη 1-1ΠΑΟΚ Β' - Καμπανιακός 1-0Ηρακλής - Αιολικός 1-0