Ιωνικός για Μανούχο: «Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν τον χώρο μας»

Χανιά - Ιωνικός

i

Χανιά - Ιωνικός/©Intime

Ιωνικός για Μανούχο: «Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν τον χώρο μας»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:35 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 22.04.2024

Η ΠΑΕ Ιωνικός συνεχάρη τον διαιτητή Ευάγγελο Μανούχο για τη διαιτησία του στην κρίσιμη αναμέτρηση με τα Χανιά για την 5η αγωνιστική των playoffs του νότιου ομίλου της Super League 2.

Η ΠΑΕ Ιωνικός με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον διαιτητή Μανούχο και την ομάδα του για την απόδοσή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά για την 5η αγωνιστική των playoffs του νότιου ομίλου της Super League 2. Οι Νικαιώτες, οι οποίοι έφυγαν από την Κρήτη με το «διπλό» (0-1) χάρη στο γκολ του Οικονομίδη, τονίζουν πως τέτοιες διαιτησίες κοσμούν τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός θα ήθελε να αποδώσει τα εύσημα στην ΚΕΔ και στην διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης κόντρα στα Χανιά για την 6η αγωνιστική των play off της Super League 2.

Ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος, οι βοηθοί του Κωνσταντίνος Ψαρρής και Δημήτρης Βεργέτης και ο 4ος Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, στάθηκαν στο ύψος τους, αντιμετωπίζοντας ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως του αρμόζει.

Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν τον χώρο μας και μας γεμίζουν με ελπίδα για το μέλλον. Ευχή όλων μας είναι να συνεχιστούν τέτοιες διαιτησίες έως το τέλος των play off».

Χανιά: «Συγχαρητήρια στον κ. Μανούχο, επιτέλεσε με απόλυτη επιτυχία το έργο που του ανέθεσαν»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Έλληνα ρέφερι και της ομάδας του εξέδωσαν και τα Χανιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ συγχαίρει ολόψυχα τον διαιτητή κ. Μανούχο για τη διαιτησία του στον χθεσινό αγώνα της με την ΠΑΕ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ. Επιτέλεσε με απόλυτη επιτυχία το έργο που του ανέθεσαν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει τέτοιους διαιτητές. Απορούμε και απολογούμαστε για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων μας που δεν μπόρεσαν να διακρίνουν τις αγαθές προθέσεις και ακριβοδίκαιες αποφάσεις του εν λόγω κορυφαίου διαιτητή».