Ηλιούπολη: «Πώς τολμήσατε να ακουμπήσετε δικό μας άνθρωπο, είναι δυνατόν να βιαιοπραγείτε ενάντια μελών της ομάδας;»
i

©intime

Ηλιούπολη: «Πώς τολμήσατε να ακουμπήσετε δικό μας άνθρωπο, είναι δυνατόν να βιαιοπραγείτε ενάντια μελών της ομάδας;»

Sportal newsroom 08:39 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 15.04.2024

Οργισμένη ανακοίνωση έβγαλε η Ηλιούπολη, η οποία υποστηρίζει πως άνθρωποι του Ιωνικού βιαιοπραγήσαν ενάντια στους παίκτες της ομάδας.

Ηλιούπολη και Ιωνικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2, με τις δύο ομάδες να χάνουν έδαφος για τη «μάχη» της ανόδου. Αφού έμειναν έξι και επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Μετά το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν ανακοίνωση, στην οποία καταγγέλουν πως μέλη της ομάδας δέχτηκαν επίθεση από τους ανθρώπους του Ιωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηλιούπολης:

«ΤΑ ΔΥΟ ΤΣΙ…

Τσι και Τσι είναι δυνατόν τέτοιες συμπεριφορές;

Eίναι δυνατόν να βιαιοπραγείτε εναντίον μελών της αποστολής μας; Γιατί άραγε, πως τολμήσατε να ακουμπήσετε δικό μας άνθρωπο;

Μάλλον τελικά οι καθαρές και σωστές συμπεριφορές δίνουν αέρα στους ανύπαρκτους να ζήσουν το όνειρο τους ότι ακούμπησαν την Ηλιούπολη….

Εντάξει το ζήσατε; Απολαύστε το για σήμερα…. Από αύριο έχει ο Θεός….

Βγείτε να κάνετε την μαγκιά σας στην γειτονιά σας, μια γειτονιά που φημίζεται για πραγματικούς μάγκες και όχι imitation.

Εις το επανιδείν…

Υ.Γ. 1 Θα θέλαμε να θυμηθείτε την άψογη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας μας στην ήττα μας μέσα στην Ηλιούπολη στον αγώνα πρωταθλήματος! Νομίζετε πως δεν ξέρουμε να φερθούμε σαν εσάς αν χρειαστεί;

Υ.Γ. 2 Αλήθεια πως τολμήσατε να ακουμπήσετε παίκτες της Ηλιούπολης…. Αδιανόητο!

Υ.Γ. 3 Με την Νίκαια δεν έχουμε απολύτως τίποτα…. Μόνο με τους Τσι & Τσι».