Επίθεση από αγνώστους με πέτρες στο πούλμαν της Λαμίας
i

© Lamia Ole

Επίθεση από αγνώστους με πέτρες στο πούλμαν της Λαμίας

Sportal newsroom 00:28 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 16.05.2024

Επίθεση δέχθηκε το πούλμαν της Λαμίας από αγνώστους, κατά τη διάρκεια της επιστροφής μετά τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ένα απρόοπτο περιλάμβανε η επιστροφή της Λαμίας από την Αθήνα, εκεί όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «lamianow.gr», το πούλμαν της ομάδας δέχθηκε επίθεση από αγνώστους λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Κυριακής (14.04.2024), στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, Φθιώτιδας. Όπως αναφέρεται, ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας πέρασε το 1ο τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου, μετά το παρκινγκ στο ύψος της πεζογέφυρας και είδε ενστικτωδώς 5-6 άτομα να ρίχνουν προς το λεωφορείο αντικείμενα.

Επιστροφή στην κορυφή για ΑΕΚ, στο κατόπι της ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:25 - 14.04.2024

Επιστροφή στην κορυφή για ΑΕΚ, στο κατόπι της ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Στην κορυφή του πρωταθλήματος επέστρεψε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 2-0 του Άρη. Στο κατόπι της ο Παναθηναϊκός που πήρε το τρίποντο με ανατροπή κόντρα στη Λαμία. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Ο οδηγός του πούλμαν δεν αιφνιδιάστηκε ενώ για καλή του τύχη τα αντικείμενα δεν προκαλέσουν θραύση στο παρμπρίζ. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο αναστατώθηκαν (δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός) και λίγα μέτρα μετά ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα προκειμένου να ελέγξει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία, στο ύψος της Σκάρφειας που είχε περιπολικό, προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό. Επίσημη καταγγελία θα γίνει στο Α.Τ Λαμίας.