Μυθική ατάκα Τερίμ για Μπερνάρ: «Μήπως να ενημερώσουμε τη Μινέιρο να μείνει άλλη μια σεζόν;» (vid)

Μυθική ατάκα Τερίμ για Μπερνάρ: «Μήπως να ενημερώσουμε τη Μινέιρο να μείνει άλλη μια σεζόν;» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 19:09 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 14.04.2024

Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του αποθέωσε τον Μπερνάρ για την ποιότητα που έβγαλε στο ματς με τη Λαμία και τη νέα νίκη στην οποία οδήγησε τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπερνάρ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην τέταρτη νίκη του «τριφυλλιού» στα playoffs και τρίτη με ανατροπή στο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τη Λαμία και ο Μπερνάρ με δύο γκολ έφτασε τα δέκα συνολικά στο πρωτάθλημα. Έκανε μάλιστα... double-double, αφού έχει και δέκα ασίστ την τρέχουσα σεζόν.

Ο Φατίχ Τερίμ με τη λήξη της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις και αποθέωσε τον Μπερνάρ με μυθική ατάκα: «Του κάνω πλάκα καμιά φορά και του λέω ‘’να πουμε στην Ατλέτικο Μινέιρο να σε κρατήσουμε άλλο ένα χρόνο εδώ;’’. Να την ενημερώσουμε ότι θα μείνει ακόμα μία χρονιά. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης ο Μπερνάρ. Έβαλε ένα γκολ που θα συζητιέται για καιρό, όπως και το παιχνίδι του».

Ο 31χρονος Μπερνάρ να θυμίσουμε ότι έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό να επιστρέψει στην πατρίδα του. Έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Μινέιρο, η οποία ανακοίνωσε και την απόκτησή του.

Ο ίδιος, όμως, θέλει να φύγει ως πρωταθλητής από την Ελλάδα και κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει. Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος έγινε αλλαγή στο φινάλε του αγώνα (μπήκε ο Βέρμπιτς στη θέση του) και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Όταν κατευθύνθηκε στον πάγκο ο Τερίμ τον πήρε μία ζεστή αγκαλιά κι ακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, μέλη της ομάδας και φυσικά οι συμπαίκτες του.

Την ίδια στιγμή οι οπαδοί χειροκροτούσαν όρθιοι τον Μπερνάρ και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Δείτε το στιγμιότυπο με τον Τερίμ στην αλλαγή του Μπερνάρ

Για την αναμέτρηση ο Τερίμ είπε επίσης: «Τέτοια ματς είναι δύσκολα εάν δεν βρίσκεις το πρώτο γκολ. Βρήκανε το πρώτο γκολ εκείνοι κι εμείς μετά ψάξαμε να ισοφαρίσουμε. Με υπομονή κάναμε ευκαιρίες. Βρήκαμε τις φάσεις που θέλαμε. Χάσαμε πολλές φάσεις για γκολ.

Πιστεύω πώς οι οπαδοί μας χάρηκαν που μας είδαν να παίζουμε καλά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοια ώρα με 30 βαθμούς. Μία ομάδα είναι που μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Πρωτάθλημα».