Η Ηλιούπολη έκοψε τη φόρα των Χανίων - Η Παναχαϊκή έστειλε ουραγό τον Παναθηναϊκό

Ηλιούπολη

i

Ηλιούπολη/©Intime

Η Ηλιούπολη έκοψε τη φόρα των Χανίων - Η Παναχαϊκή έστειλε ουραγό τον Παναθηναϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 18:13 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 08.04.2024

Η Ηλιούπολη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2 κάνοντας ανατροπή για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου των playoffs της Super League 2 κι έτσι η «μάχη» για την άνοδο «φουντώνει». Η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού Β', ο οποίος είναι πλέον ουραγός.

«Φωτιά» στη «μάχη» για την άνοδο στην Stoiximan Super League έβαλε η Ηλιούπολη. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη επικράτησε με 4-2 των Χανίων για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου των playoffs της Super League 2. Ο Παναγιώτου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 6ο λεπτό του αγώνα κι η αθηναϊκή ομάδα έφερε το ματς στα ίσα (1-1) 23' με το γκολ του Παντελίδη. Αυτό ήταν και στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Ηλιούπολη μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα (2-1) στο 49΄ χάρη στο γκολ του Μπουσάι. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά η κεφαλιά του Κόλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 69΄ ο Παντελίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους. Ο Μάναλης στο 88' μείωσε για τα Χανιά σε 3-2 κι ο Άντο ένα λεπτό αργότερα έκανε το 4-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Καλαμάτα: «Συγγνώμη που δεν χάσαμε, μόνο τότε θα είχαμε αποφύγει αυτές τις άθλιες και παράνομες συμπεριφορές»
SUPER LEAGUE 2

10:09 - 08.04.2024

Καλαμάτα: «Συγγνώμη που δεν χάσαμε, μόνο τότε θα είχαμε αποφύγει αυτές τις άθλιες και παράνομες συμπεριφορές»

Η Καλαμάτα με ανακοίνωση έδειξε τη δυσαρέσκειά της για τη φιλοξενία του Ιωνικού στο ισόπαλο (0-0) μεταξύ τους παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League 2.

Η Ηλιούπολη μπήκε στο... κόλπο για την άνοδο, καθώς έφθασε τους 24 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -4 από τα Χανιά που είναι στην πρώτη θέση. 28 βαθμούς έχει και η Athens Kallithea, η οποία είχε ρεπό.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Τοπάλ, Μπουσάι, Βασιλούδης (67′ Τσαφταρίδης), Παντελίδης, Κρέτση, Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Γιάννου (78′ Άντο), Βενάρδος

Χανιά: Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους (62′ Ελευθεριάδης), Παναγιώτου (36′ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Μούλερ (62′ Τσέλιος), Νίλι, Μάνος (46′ Κόλα), Μάναλης

Η Παναχαϊκή λύγισε τον Παναθηναϊκό Β' - Μοιράστηκαν το βαθμός της ισοπαλίας το Αιγάλεω κι ο Διαγόρας

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού Β', στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playouts της Super League 2. Τα γκολ για τους Πατρινούς πέτυχαν οι Ζέκοβ (21') και Ραούλ ντε Τόμας (52') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός Β΄ είναι πλέον ουραγός με 14 βαθμούς στο -1 από Παναχαϊκή και Ολυμπιακό Β'.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Μπαρέ, Ζαμόρα, Προύντζος, Ντε Τομάς, Καραγιάννης, Ντε Ολιβέιρα (57′ Λιοφάγος), Τραορέ (69′ Νάστος), Μασούρας (69′ Γαϊτανίδης), Μπαξεβάνος, Ζέκοφ

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης (59′ Νταμπίζας), Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος (46′ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης (79′ Κολοσκάμης), Φρόκου (69′ Μαντσίνι), Μπιλάλ (69′ Καράμπας)

Νωρίτερα, το Αιγάλεω κι ο Διαγόρας «μονομάχησαν» στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για την τέταρτη αγωνιστική των playouts του Νοτίου ομίλου της Super League 2 και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Μπουλάρι άνοιξε το σκορ στο 59' για τους γηπεδούχους κι ενώ όλα έδειχναν πως θα πάρουν τη νίκη, ο Λεσάι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (90+4') για την ομάδα της Ρόδου.

Το Αιγάλεω είναι στην κορυφή των playouts με 19 βαθμούς, ενώ ακολουθεί με 18 ο Διαγόρας Ρόδου.

Αιγάλεω: Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Μπάμπης (81′ Μίκο), Γαρουφαλιάς (56′ Κωνσταντακόπουλος), Σταμένκοβιτς (56′ Μίσκου) Ναζίμ (56′ Ραμίρεζ), Μπουλάρι, Νταβιώτης (46′ Βάρκας)

Διαγόρας: Λαδάς, Αρίας, Νικόλης, Δημητρίου (80′ Δημόπουλος), Σταματούλλας, Παπατόλιος, Μασούρας (68′ Βολάκης), Τσιαντούλας (80′ Λούκιτς), Αντεσίνα (80′ Ταχματζίδης), Λεσάι, Μανιάς