Ο Ηρακλής έβγαλε... κρασί για την ενίσχυση του συλλόγου

Ο Ηρακλής έβγαλε... κρασί για την ενίσχυση του συλλόγου

Δημήτρης Χούπης 21:03 - 26.01.2024

Ο Ηρακλής θέλοντας να ενισχύσει τα οικονομικά του, έκανε γνωστό πως έβγαλε... κρασί το οποίο θα μπορεί να το προμηθευτεί ο κόσμος της ομάδας.

Ο Ηρακλής κάνει ό,τι μπορεί να στηρίξει τα οικονομικά των τμημάτων του συλλόγου. Ακόμα και να βγάλει τη... δική του σειρά κρασιών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης λοιπόν μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο instagram έκανε γνωστό ότι έβγαλε κρασί προκειμένου να βοηθήσει στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. 

Μάλιστα οι φιάλες θα είναι διαθέσιμες για τον κόσμο της ομάδας, με την αρχή να γίνεται αύριο (27/1) στο παιχνίδι μπάσκετ του Ηρακλή με τη Μεγαρίδα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

«Εσύ μ΄ έχεις τρελάνει και πίνω πάλι...»

🔵⚪ Στο πλαίσιο της προσπάθειας για οικονομική στήριξη των τμημάτων του Συλλόγου, ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διάθεση στον κόσμο της ομάδας, εξαιρετικής ποιότητας εμφιαλωμένο κρασί (φωτογραφία).

Σοκ από τη συνομιλία πρώην παίκτη του Άρη με τον Μπαντή: «Δεν αντέχω άλλο, το μυαλό μου πάει στο κακό, φοβάμαι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:51 - 26.01.2024

Σοκ από τη συνομιλία πρώην παίκτη του Άρη με τον Μπαντή: «Δεν αντέχω άλλο, το μυαλό μου πάει στο κακό, φοβάμαι»

Ο Γιώργος Μπαντής, πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ δημοσίευσε συνομιλία με πρώην παίκτη του Άρη που δεν έχει πάρει ακόμη τα δεδουλευμένα του, με τον ίδιο να αφήνει υπονοούμενα πως σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

🏀 Η αρχή θα γίνει αύριο, Σάββατο 27/1, από το Ιβανώφειο, όπου οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ θα έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται φιάλες με το... κρασί του ΗΡΑΚΛΗ, στο περιθώριο του αγώνα με την Μεγαρίδα στις 17:00».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην έβδομη θέση του βόρειου ομίλου της Super League 2, όντας δύο βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs ανόδου στη Stoiximan Super League. Επόμενο παιχνίδι για τον Ηρακλή είναι με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.