Ο Ιραόλα αναλαμβάνει τον πάγκο της Μπόρνμουθ

Άντονι Ιραόλα

i

© Youtube

Ο Ιραόλα αναλαμβάνει τον πάγκο της Μπόρνμουθ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:43 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 19.06.2023

Ο Άντονι Ιραόλα, ο οποίος συνδέθηκε έντονα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, θα αναλάβει τελικά την τεχνική ηγεσία της Μπόρνμουθ.

Ο Άντονι Ιραόλα, ο οποίος συνδέθηκε έντονα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το περασμένο διάστημα, ανακοινώθηκε τελικά από την Μπόρνμουθ. Η ομάδα της Premier League ήταν εκείνη που κέρδισε τη «μάχη» των διαπραγματεύσεων, πείθοντας τον Ισπανό να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έδιωξε τον Ο' Νιλ παρά την παραμονή

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα έδιωξε τον Γκάρι Ο' Νιλ από τον πάγκο της, παρά το γεγονός πως δύο πλευρές δεν έδειχναν πως θα οδηγούνταν σε «διαζύγιο». Ο Βρετανός τεχνικός κατόρθωσε να την κρατήσει στην κατηγορία και η απόλυση του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς του κλαμπ.

«Λάβαμε αυτή την απόφαση μετά από μεγάλη σκέψη για να παρουσιαστούμε οι καλύτεροι δυνατοί στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Ο Γκάρι θα κάνει μεγάλη καριέρα στην προπονητική, απλά εμείς νιώσαμε ότι αυτή την περίοδο, μια αλλαγή προπονητή θα ήταν συμφέρουσα για τον σύλλογό μας», είχε αναφέρει η ανακοίνωση της Μπόρνμουθ.

Ποιος είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που ετοιμάζεται να αναλάβει τον Ολυμπιακό (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:00 - 18.06.2023

Ποιος είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που ετοιμάζεται να αναλάβει τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα είναι ο εκλεκτός που θα αναλάβει το «τιμόνι» του Ολυμπιακού, με στόχο την επιστροφή στα μονοπάτια του πρωταθλητισμού. Ποιος είναι ο τεχνικός ο οποίος περίμενε το νεύμα του Κορδόν;

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός έφτασε εν τέλει σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για τη θέση του προπονητή. Ο Ισπανός αναμένεται να φτάσει στο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι της Τρίτης (20/6), προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας