Ο Γκουαρδιόλα απάντησε στον Τσάβι: «Δεν ενημερώθηκε σωστά στην ιστορία με τον Κανσέλο»

Πεπ Γκουαρδιόλα - Τσάβι

Ο Γκουαρδιόλα απάντησε στον Τσάβι: «Δεν ενημερώθηκε σωστά στην ιστορία με τον Κανσέλο»

Κώστας Τσιακλής 15:55 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 19.06.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, απάντησε στον Τσάβι για τα λόγια του για τον Ζοάο Κανσέλο και είπε πως ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν ενημερώθηκε σωστά σε αυτή την ιστορία.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, απάντησε στον Τσάβι, ο οποίος είχε δηλώσει πως οι «πολίτες» δεν επέτρεψαν στον Κανσέλο να πάει στη Μπαρτσελόνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Το θέμα με την αποχώρηση του Ζοάο Κανσέλο από τη Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σχολίασε πρόσφατα το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Πορτογάλο και αποκάλυψε πως οι ίδιοι τον ήθελαν στο ρόστερ ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι δεν του επέτρεψε να πάει στο «Καμπ Νου».

Συγκεκριμένα ο Τσάβι είχε αναφέρει τα εξής: «Θέλαμε τον Ζοάο Κανσέλο στην Μπάρτσα τον Ιανουάριο, είχε προταθεί και είπαμε ναι. Η Μάντσεστερ Σίτι το συζήτησε εσωτερικά και μετά μας είπε ότι ΔΕΝ ήθελε να επιτρέψει στον Ζοάο να πάει στην Μπαρτσελόνα».

Λίγες εβδομάδες αργότερα ήταν η σειρά του Πεπ Γκουαρδιόλα να σχολιάσει το σχετικό ζήτημα. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι απάντησε στον Τσάβι και είπε πως η ομάδα του δεν είχε λάβει καμία προσφορά από τη Μπαρτσελόνα και ότι ο πρώην παίκτης του δεν ενημερώθηκε σωστά.

«Δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά από την Μπάρτσα για τον Ζοάο Κανσέλο — καμία πρόταση από αυτήν. Νομίζω ότι δεν ενημέρωσαν τον Τσάβι με τον σωστό τρόπο για αυτήν την ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Το θρίλερ με την περίπτωση του Κανσέλο αναμένεται να συνεχιστεί και στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Η Μπάγερν Μονάχου δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς των 70 εκατομμυρίων ευρώ που είχε στη συμφωνία και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί όμως δεν θα μείνει για πολύ αφού οι «πολίτες» σκοπεύουν αυτή τη φορά να τον παραχωρήσουν μόνιμα. Όπως είχε αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες από τα αγγλικά μέσα, για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται η Άρσεναλ και μάλιστα φέρεται να έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόταση, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.