Τρέλα για ένα εισιτήριο διαρκείας στη Μάντσεστερ Σίτι: 120.000 οπαδοί βρίσκονται σε σειρά αναμονής

Μάντσεστερ Σίτι

i

©Getty Images/Ideal Images

Τρέλα για ένα εισιτήριο διαρκείας στη Μάντσεστερ Σίτι: 120.000 οπαδοί βρίσκονται σε σειρά αναμονής

Δημήτρης Χούπης 17:41 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 18.06.2023

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως μετά το τρεμπλ έχουν ξεσηκωθεί για να πάρουν εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν που μας έρχεται, καθώς 120.000 φίλαθλοι έχουν μπει σε σειρά αναμονής.

Η Μάντσεστερ Σίτι φέτος έκανε μια ονειρική σεζόν, πετυχαίνοντας το τρεμπλ. Αφού πρώτα κατέκτησαν το πρωτάθλημα, μετά το FA Cup και τέλος το πολυπόθητο Champions League

Το τρεμπλ λοιπόν φαίνεται πως έκανε τους οπαδούς των «πολιτών» να ξεσηκωθούν ακόμα περισσότερο, κάνοντας σαν τρελοί για ένα εισιτήριο διαρκείας. Συγκεκριμένα περίπου 120.000 φίλαθλοι έχουν μπει σε σειρά αναμονής για ένα «μαγικό» χαρτάκι που θα τους εξασφαλίσει την παρουσία τους για όλα τα παιχνίδια της ερχόμενης σεζόν. 

Τον ίδιο αριθμό έχει και η «συμπολίτισσα» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ την ίδια ώρα η Τότεναμ έχει περίπου 98.000. 

Την ίδια ώρα στις τάξεις των «πολιτών» έχουν στο μυαλό τους και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Αρκετοί είναι οι παίκτες που λέγεται πως δεν θα συνεχίσουν, όπως η Κάιλ Γουόκερ, ο Ζοάο Κανσέλο, ο Ιλκάι Γκιντογκάν, ο Εμερίκ Λαπόρτ και ο Μπερνάρντο Σίλβα. Ο τελευταίος μάλιστα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον έχει ως πρώτο στόχο. 

Αρχικά όσον αφορά τους Κανσέλο, Γουόκερ και Λαπόρτ είναι οι πιο σίγουροι πως θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος μπακ είχε πάει τον Ιανουάριο στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά η μέτρια εικόνα του έκανε τους Βαυαρούς να τον επιστρέψουν στην ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία θέλει να τον... ξεφορτωθεί. 

Γουέστ Χαμ: Απέρριψε τη πρόταση της Άρσεναλ για τον Ράις - Στο κόλπο για την απόκτησή του η Μάντσεστερ Σίτι
PREMIER LEAGUE

14:30 - 15.06.2023

Γουέστ Χαμ: Απέρριψε τη πρόταση της Άρσεναλ για τον Ράις - Στο κόλπο για την απόκτησή του η Μάντσεστερ Σίτι

Η Γουέστ Χαμ απέρριψε τη πρόταση της Άρσεναλ για τον Ντέκλαν Ράις, καθώς στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει και η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Από την άλλη ο Κάιλ Γουόκερ ζήτησε από τη Σίτι να αποχωρήσει και όπως όλα δείχνουν η Μπάγερν Μονάχου θα είναι η νέα του ομάδα. Συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως του χρόνου θα αγωνιστεί στην Bundesliga

Τέλος όσον αφορά τον Λαπόρτ, η Athletic έκανε λόγο πως είναι ένας εκ των παικτών που το καλοκαίρι θα φύγουν. Μπορεί να φύγει από το Μάντσεστερ λοιπόν, αλλά όχι από την Αγγλία καθώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Τότεναμ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.