Η ενδεκάδα της Ιρλανδίας απέναντι στην Ελλάδα

Ματ Ντόχερτι

i

© ss Twitter

Η ενδεκάδα της Ιρλανδίας απέναντι στην Ελλάδα

Κώστας Τσιακλής 21:08 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 16.06.2023

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Στίβεν Κένι για το ματς της Ιρλανδίας απέναντι στην Εθνική Ελλάδας. Με Ντόχερτι και αρκετά αστέρια της Premier League.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται στην «OPAP Arena» την Ιρλανδία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής  του δευτέρου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες αφού αν θέλουν να σπάσουν το δίπολο Γαλλίας-Ολλανδίας, θα πρέπει να πάρουν το μέγιστο των βαθμών στα υπόλοιπα παιχνίδια. 

Ο Στίβεν Κένι θα επιδιώξει να φύγει με βαθμούς από την Αθήνα για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ο Ιρλανδός προπονητής επέλεξε τον Γκάβιν Μπαζούνου της Σαουθάμπτον στην εστία αντί τον Καόμιν Κέλεχερ της Λίβερπουλ ενώ στην τριάδα της άμυνας τοποθέτησε τους Ντάραχ Λένιχαν, Τζον Ίγκαν και Νέιθαν Κόλινς, με τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται του χρόνου στην Premier League.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τζέισον Μόλουμπι και Τζος Κιουλέν και θα πλαισιώνονται από τους Ματ Ντόχερτι (της Ατλέτικο Μαδρίτης) και Κέιλουμ Ο΄Ντόουντα που θα βρίσκονται στα άκρα, Πιο μπροστά θα είναι ο Γουίλ Σμόλμποουν ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Έβαν Φέργκιουσον της Μπράιτον και ο Άνταμ Ίντα της Νόριτς.

Χαμός στον ηλεκτρικό από Ιρλανδούς οπαδούς - Φωνάζουν γυμνοί συνθήματα και το αλκοόλ ρέει άφθονο (vids)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:01 - 16.06.2023

Χαμός στον ηλεκτρικό από Ιρλανδούς οπαδούς - Φωνάζουν γυμνοί συνθήματα και το αλκοόλ ρέει άφθονο (vids)

Η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2024 το βράδυ της Παρασκευής στην «Opap Arena (16/6,21:45). Oι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων έδωσαν το δικό της «χρώμα» στα μέσα μαζικής μεταφοράς στο δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ιρλανδίας: Μπαζούνου, Λένιχαν, Ίγκαν, Κόλινς, Ο' Ντόουντα, Μόλουμπι, Κιουλέν, Ντόχερτι, Σμόλμποουν, Φέργκιουσον, Ίντα.