Ποιοι παίκτες της Εθνικής έμειναν εκτός αποστολής από τον Πογέτ

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

©Intime

Ποιοι παίκτες της Εθνικής έμειναν εκτός αποστολής από τον Πογέτ

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:00 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 16.06.2023

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Ιρλανδία τον Δημήτρη Γιαννούλη, λόγω ίωσης, τον Αντρέα Μπουχαλάκη και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Η Ελλάδα υποδέχεται την Ιρλανδία στην «OPAP Arena» (16/9, 21:45) για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ως στόχο τη νίκη που θα τη κρατήσει κοντά στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.  

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστή την αρχική του ενδεκάδα. Από την άλλη πλευρά γνωστοί έγιναν επίσης και οι απόντες της Εθνικής μας ομάδας για το ματς με την Ιρλανδία

Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Δημήτρης Γιαννούλης (λόγω ίωσης) Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. 

Ο 27χρονος αριστερός μπακ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και σήμερα (16/6), έμεινε στο ξενοδοχείο. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, αλλά ο Ουρουγουανός τεχνικός έκρινε πως και οι δύο τους δεν είναι έτομοι.  

Αναλυτικά η αρχική ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος - Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας - Κουρμπέλης, Μάνταλος - Μασούρας, Μπακασέτας, Πέλκας - Γιακουμάκης. 

Στον πάγκο οι: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Ρέτσος, Παπανικολάου, Φούντας, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Γιακουμάκης, Δουβίκας, Σιώπης.