Ο Ματέου Λαόθ στο Γαλλία - Ελλάδα

Λαόθ

i

Λαόθ/ ©Intime

Ο Ματέου Λαόθ στο Γαλλία - Ελλάδα

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:35 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 16.06.2023

Η UEFA όρισε τον Ματέου Λαόθ να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γαλλία για την τέταρτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024 την προσεχή Δευτέρα (19/6).

Ο Ματέου Λαόθ θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης Γαλλία - Ελλάδα για την τέταρτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024 την προσεχή Δευτέρα (19/6) στο Σταντ Ντε Φρανς του Παρισιού, όπως έκανε γνωστό η UEFA

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου όρισε ως βοηθούς του Ισπανού πολύπειρου ρέφερι τους συμπατριώτες του Σεμπριάν Ντεβίς και Ντελ Παλομάρ. Ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα θα είναι ο τέταρτος διαιτητής. 

Ο Αντόνιο Ματέου Λαόθ θυμίζουμε ότι είχε διευθύνει τον περσινό τελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Για το 2/2 μπροστά στον κόσμο της η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδος θα παίξει για πρώτη φορά επίσημο ματς στην «OPAP Arena» κόντρα στην Ιρλανδία το βράδυ της Παρασκευής (21:45, 16/6)και έχει ως μόνο στόχο τη νίκη για το 2/2 στα προκριματικά του Euro 2024. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την πρώτη αγωνιστική είχε επικρατήσει εκτός έδρας το Γιβραλτάρ 0-3 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τον δρόμο προς τα γήπεδα της Γερμανίας.

Σε εκείνο το ματς ο Γιώργος Μασούρας είχε ανοίξει το σκορ στο 11' και ο Σιώπης στο 45' είχε κάνει το 0-2 βάζοντας στην ουσία τις βάσεις για τη νίκη. Ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας στο 58' είχε διαμορφώσει το τελικό σκορ. Για το παιχνίδι με την Ιρλανδία λοιπόν ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ μέσα θα είναι ο Μπουχαλάκης και ο Αλεξανδρόπουλος που είχαν θέμα τραυματισμού.

Φαβορί Γαλλία και Γερμανία για την κατάκτηση του Euro 2024 - Τι πιθανότητες έχει η Ελλάδα;
EURO

19:46 - 15.06.2023

Φαβορί Γαλλία και Γερμανία για την κατάκτηση του Euro 2024 - Τι πιθανότητες έχει η Ελλάδα;

Μπορεί ακόμα να μην έχουν ολοκληρωθεί τα προκριματικά για το Euro 2024, όμως η αμερικανική ιστοσελίδα «SBD» δημοσίευσε τη λίστα με τους πιθανούς νικητές της επερχόμενης διοργάνωσης. Φαβορί για την κατάκτηση; Η Γερμανία παρέα με τη Γαλλία

Από την άλλη η Ιρλανδία έρχεται από εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Γαλλία. Η εικόνα της όμως ήταν αρκετά καλή κόντρα στους φιναλίστ του Μουντιάλ του Κατάρ. Με αρκετό κόσμο στο πλευρό της η ομάδα του Κέβιν Στέφεν έχει ως μόνο στόχο το «διπλό» όπου θα την κρατήσει μέσα στο κυνήγια της δεύτερης θέσης.