Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:36 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 16.06.2023

Την ενδεκάδα της Ελλάδας για το ματς κόντρα στην Ιρλανδία γνωστοποίησε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Η Ελλάδα υποδέχεται την Ιρλανδία στην «OPAP Arena» (16/9) έχοντας στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί της. Ο Γκουστάβο Πογέτ γνωστοποίησε το αρχικό του σχήμα και αυτό περιλαμβάνει τη γνωστή «συνταγή» του Ουρουγουανού.

Οι επιλογές του Πογέτ

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, έχοντας ως προωθημένους τους Παντελή Χατζηδιάκο και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται ο Κώστας Τσιμίκας από τα αριστερά και ο Τζορτζ Μπάλντοκ από τα δεξιά. 

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, Δημήτρης Κουρμπέλης και Πέτρος Μάνταλος θα αποτελούν τους παίκτες που θα την συνθέτουν, έχοντας μπροστά τους τους Γιώργο Μασούρα, Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Πέλκα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Γκουστάβο Πογέτ για το Ελλάδα - Ιρλανδία: Βλαχοδήμος - Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας - Κουρμπέλης, Μάνταλος - Μασούρας, Μπακασέτας, Πέλκας - Γιακουμάκης,

Στον πάγκο οι: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Ρέτσος, Παπανικολάου, Φούντας, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Γιακουμάκης, Δουβίκας, Σιώπης.