Υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας ο Ιραόλα

Άντονι Ιραόλα

i

© Youtube

Υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας ο Ιραόλα

Δημήτρης Χούπης 14:30 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 16.06.2023

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Ιραόλα που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό βρίσκεται στη λίστα για τον πάγκο των «φούριας ρόχας».

Ο Ιραόλα που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό, έχει μπει στη λίστα της Εθνικής Ισπανίας. Σε περίπτωση που ο Ντε Λα Φουέντε αποχωρήσει από την ομάδα. Την ίδια ώρα έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός πως δεν έχει υπογράψει με την Αλμερία που είχε ειπωθεί πριν από λίγες ημέρες. Ο λόγος λοιπόν είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός περιμένει πρόταση είτε από ομάδα της Premier League είτε από τους «φούριας ρόχας». 

Λέγεται πως ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε θα αποχωρούσε από την ομάδα εάν δεν κέρδιζε την Ιταλία στον ημιτελικό του Nations League. Η επικράτηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα παρόλα αυτά έδωσε παράταση στην Ομοσπονδία για να πάρει απόφαση σχετικά με το μέλλον του Ντε Λα Φουέντε. 

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, είναι μεγάλος θαυμαστής του Ιραόλα, τον οποίο έχει σε εκτίμηση για τη δουλειά του στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Για τον λόγο αυτό θα τον ήθελε στον πάγκο της Ισπανίας. Η πιθανή πρόσληψή του τώρα όμως θα μπορούσε να είχε προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα. 

Νωρίτερα μάλιστα είχε ακουστεί πως ο Ιραόλα είχε ξεκινήσεις τις επαφές με τη διοίκηση της Σεβίλλης, αλλά ο ίδιος το είχε διαψεύσει, λέγοντας πως το μέλλον είναι οι διακοπές, ενώ δεν έχει συζητήσει με κανέναν από την ομάδα της Ανδαλουσίας. 

«Εκπλήσσομαι με το πώς δουλεύετε, ειδικά αυτή τη χρονιά. Δεν με ενοχλεί, αλλά δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Σας εγγυώμαι ότι δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τη Σεβίλλη, δεν ξέρω κανέναν από την αθλητική διεύθυνση της ομάδας, ειλικρινά.

Φτάνεις σε ένα σημείο που λες, εντάξει αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορώ να κοουτσάρω μια ομάδα σε τέτοιο επίπεδο, εκτιμούν ότι μπορώ. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι και στη Σεβίλλη θα σκέφτονται πώς προέκυψε όλο αυτό», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.