Ισπανικά ΜΜΕ για Μοντόγια: «Η Μπέτις πληρώνει το 60%»

Μάρτιν Μοντόγια

i

© ss Youtube

Ισπανικά ΜΜΕ για Μοντόγια: «Η Μπέτις πληρώνει το 60%»

Τι αναφέρουν οι Ισπανοί για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα σε Άρης και Μπέτις για τον 32χρονο Ισπανό.

Ο Άρης περιμένει σήμερα στη Θεσσαλονίκη τον Μάρτιν Μοντόγια για να ολοκληρώσει την προσθήκη του 32χρονου δεξιού μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Μπέτις και τα ισπανικά μέσα ήδη αναφέρουν τις λεπτομέρειες του ντιλ ανάμεσα στον Άρη και την Μπέτις, που θυμίζει το αντίστοιχο με τον Λόρεν Μορόν πριν από λίγες μέρες. Στην ουσία η Μπέτις για να απαλλαγεί από τον Μοντόγια που δεν υπολογιζόταν από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, θα συμμετέχει στην αποπληρωμή του συμ-βολαίου του για τη σεζόν 2023-24. 

Δηλαδή, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η ομάδα από την Ανδαλουσία θα αναλάβει να πληρώσει το 60% του συμβολαίου που έχει για τη φετινή χρονιά ο Μοντόγια και το υπόλοιπο θα το επωμιστεί ο Άρης, όπως περίπου έγινε και με τον πρώην και πλέον και νυν συμπαίκτη του, τον Μορόν.

«Ο Μοντόγια ήταν εκτός αποστολής για το φιλικό με την Μπέρνλει στην Ουέσκα και φυσικά δεν ακολούθησε την αποστολή της Μπέτις ούτε στις ΗΠΑ, ούτε στο Μεξικό και έχει αποχαιρετήσει ήδη τους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.

«Ναυάγησε» του Αανέμπα στον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:43 - 05.08.2023

«Ναυάγησε» του Αανέμπα στον Άρη

Δεν θα προχωρήσει τελικά η υπόθεση του Ισμαέλ Αανέμπα στον Άρη, καθώς ο 24χρονος Γαλλομαροκινός κεντρικός αμυντικός αύξησε τις απαιτήσεις του κι έτσι οι «κίτρινοι» στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.