Ο Μπεράρντι «καθάρισε» για την Ιταλία, 4-0 την Μάλτα

Μπεράρντι

i

©Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Ο Μπεράρντι «καθάρισε» για την Ιταλία, 4-0 την Μάλτα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:40 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 14.10.2023

Με πρωταγωνιστή τον Ντομένικο Μπεράρντι, η Ιταλία πήρε τη νίκη κόντρα στην ουραγό του ομίλου Μάλτα με 4-0, για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Με πρωταγωνιστή τον Ντομένικο Μπεράρντι, η Ιταλία πήρε τη νίκη εντός έδρας κόντρα στην ουραγό του ομίλου Μάλτα με 4-0, για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. 

Οι γηπεδούχοι με το καλημέρα έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τζανλούκα Μαντσίνι πήρε τη κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νικολό Μπαρέλα, όμως η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Μπονέλο. Ωστόσο η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην επόμενη φάση της βρήκε δίχτυα.  

Στο 23' ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα με υπέροχο σουτ νίκησε τον Μπονέλο, κάνοντας το 1-0 για την Ιταλία. Η «σκουάτρα τζούρα» δεν έριξε τον ρυθμό της και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ντομένικο Μπεράρντι

Στο 45+1' ο Μπεράρντι εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Μπαρέλα και με ένα υπέροχο σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ ο ίδιος στο 63ο λεπτό με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0 για την Ιταλία. Το τελικό 4-0 για τους «ατζούρι» διαμόρφωσε ο Νταβίντε Φρατέσι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, ενώ η Μάλτα παρέμεινε ουραγός στον τρίτο όμιλο. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (8ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ