Αγωνίζεται με τη Σερβία μετά από σχεδόν τρία χρόνια ο Γκατσίνοβιτς - Βασικός και ο Ζίβκοβιτς

Γκατσίνοβιτς - Ζίβκοβιτς

Αγωνίζεται με τη Σερβία μετά από σχεδόν τρία χρόνια ο Γκατσίνοβιτς - Βασικός και ο Ζίβκοβιτς

Κώστας Τσιακλής 21:30 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 14.10.2023

Οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι βασικοί στο κρίσιμο ματς της Σερβίας με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η δράση στα προκριματικά του Euro 2024 συνεχίζεται και μια από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν το Σάββατο (14/10) είναι αυτή της Ουγγαρίας με τη Σερβία. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ίσως είναι καθοριστικό αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του 7ου ομίλου με δέκα βαθμούς.

Ο εν λόγω αγώνας παίρνει και ελληνικό χρώμα αφού στην ενδεκάδα της Σερβίας βρίσκουμε δύο παίκτες που αγωνίζεται στα ελληνικά γήπεδα. Ο λόγος φυσικά για το Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ

Μάλιστα για τον πρώτο έχει σπουδαία σημασία αυτό το ματς αφού σηματοδοτεί την επιστροφή του στη δράση με την εθνική μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Η τελευταία φορά που είχε παίξει ο Γκατσίνοβιτς με τη Σερβία ήταν τον Νοέμβριο του 2020, στη νίκη με 5-0 επί της Ρωσίας για το Nations League! Μάλιστα η τελευταία φορά που ήταν στο αρχικό σχήμα ήταν ξανά με την Ουγγαρία (όπως και σήμερα) τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο των Σέρβων είναι και οι άσοι του Παναθηναϊκού, Φίλιπ Τζούρισιτς και Φιλίπ Μλαντένοβιτς.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: