Ο βιονικός Γκριεζμάν και το εντυπωσιακό σερί συμμετοχών του με την Εθνική Γαλλίας

Αντουάν Γκριεζμάν

i

©intime

Ο βιονικός Γκριεζμάν και το εντυπωσιακό σερί συμμετοχών του με την Εθνική Γαλλίας

Ιάσονας Τσίλης 19:48 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 14.10.2023

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποτελεί έναν εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της Γαλλίας, παρόλο που περνάει κάτω απ' τα ραντάρ και τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί κανονικό... ρομπότ για τους «τρικολόρ».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο απόλυτος σταρ στη Γαλλία. Ήταν άλλωστε, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του στη νίκη της απέναντι στην Ολλανδία την Παρασκευή (13/10), με την οποία οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2018, εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση τους στο EURO 2024.

Παρόλα αυτά, πολύ μεγάλη είναι και η προσφορά του Αντουάν Γκριεζμάν. Ο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη συνεισφορά.

Δυστυχώς για εκείνον, συνυπάρχει με το φαινόμενο που ονομάζεται Κιλιάν Εμπαπέ και έτσι, περνάει σε... δεύτερη μοίρα. Πέρα όμως, από την αδιαμφισβήτητη συνεισφορά του, των 44 γκολ και 36 ασίστ σε 124 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Γαλλίας, διανύει ένα απίθανο σερί με 81 συνεχόμενες συμμετοχές με την εθνική του ομάδα.

Ο αναγεννημένος Μασούρας σκοράρει κατά ριπάς και είναι το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα του Πογέτ (vid)
EURO

18:05 - 14.10.2023

Ο αναγεννημένος Μασούρας σκοράρει κατά ριπάς και είναι το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα του Πογέτ (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας, διανύει ίσως την καλύτερη φόρμα της καριέρας του τους τελευταίους μήνες, έχοντας μόνιμη σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας λύσεις στην Εθνική και κάνοντας τους επικριτές του να... σιγήσουν.

Συγκεκριμένα, από τις 13 Ιουνίου 2017 και έπειτα μέχρι και σήμερα, ο Γκριεζμάν δεν έχει χάσει παιχνίδι της Γαλλίας και είναι... πάντα εκεί. Ένας βιονικός ποδοσφαιριστής που είχε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και την πορεία μέχρι και τον τελικό του αντίστοιχου περσινού, όπου ηττήθηκε από την Αργεντινή στη διαδικασία των πέναλτι και θα αποτελέσει έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας του και στο επερχόμενο EURO.