Ιωνικός: Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Σπανού
i

Δημήτρης Σπανός/ ©Intime

Ιωνικός: Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Σπανού

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:25 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 15.12.2022

Ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε ότι αποχωρεί μετά το ματς ΟΦΗ - Ιωνικός, αλλά η ομάδα της Νίκαιας δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του.

Ο Ιωνικός χθες (14/12) γνώρισε βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σε φιλικό προετοιμασίας. Η ομάδα της Νίκαιας ηττήθηκε με σκορ 7-0 από τους Κρητικούς και ο Δημήτρης Σπανός κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μετά τη λήξη του ματς δήλωσε on camera πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της. 

"Τι σχόλιο μπορεί να κάνει ένας προπονητής με αυτό που είδε σήμερα, με αυτό που έγινε σήμερα; Ντροπή και μόνο ντροπή. Κατ' αρχάς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο μας, στη διοίκηση, γενικά σε όλο τον κόσμο που μας είδε. Από σήμερα θα σταματήσω να είμαι προπονητής σε αυτήν την ομάδα". "Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει, δεν το νιώθω, ντρέπομαι, δεν θέλω να το ξαναδώ στα μάτια μου. Τουλάχιστον, κάποιος θα πρέπει να δείξει λίγη ευθιξία. 

Από σήμερα η ομάδα θα πρέπει να ψάξει να βρει έναν προπονητή κι αυτό γιατί όταν ένας προπονητής δεν μπορεί να επιδράσει στους παίκτες, νομίζω ότι θα πρέπει να αφήνει τη θέση του για άλλον. Είναι πραγματικά ντροπή. Σέβομαι την ομάδα, σέβομαι τον κόσμο, σέβομαι την ιστορία, σέβομαι τη διοίκηση και θα πρέπει να κάνω αυτό που νιώθω εγώ μέσα μου ότι πρέπει να κάνω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Ιωνικός όμως δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Δημήτρη Σπανού, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (15/12). 

Η ανακοίνωση από τους Νικαιώτες: 

«Η παραίτηση του κυρίου Σπανού δεν έγινε αποδεκτή. Έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη για να συνεχίσει το έργο του ως προπονητής του Ιωνικού»