Και τώρα τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη στην κορυφή των playoffs της Super League;

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

i

© Tourette Photography

Και τώρα τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη στην κορυφή των playoffs της Super League;

Χέρι-χέρι εξακολουθούν να πηγαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας των playoffs της Super League ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Τι λένε οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών όσον αφορά το φαβορί για τον τίτλο.

Ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα των τελευταίων ετών έχει μπει στην τελική του ευθεία, αφού το βράδυ της Κυριακής (9/4) ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και το άγχος για το ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο κορυφώνεται!

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν να πορεύονται παρεούλα στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως η νίκη του Τριφυλλιού στο αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έφερε αλλαγή στα δεδομένα της κόυρσας του τίτλου. Κάτι το οποίο φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο και από τις στοιχηματικές εταιρείες. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά...

Πριν τα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσφέρονταν στο 3.50 για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Ωστόσο, μετά το 2-0 επί των Πειραιωτών προέκυψε μεγάλη πτώση. Συγκεκριμένα, υποχώρησε στο 2.20

Βέβαια, η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί για την κούπα μετά και από το 3-1 επί του Άρη στην «OPAP Arena», με τις στοιχηματικές εταιρείες να την έχουν σταθερά σε απόδοση 1.80. Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα στη Λεωφόρο η απόδοση του σημείωσε τεράστια άνοδο, φτάνοντας στο 10.00!

Άνοδο σημείωσε και η απόδοση του ΠΑΟΚ. Παρότι πανηγύρισε τη νίκη επί του Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας με 4-2, από το 125.00 που βρισκόταν, πήγε στο 150.00. Αυτό συνέβη διότι δεν κατάφερε να μειώσει καθόλου τη διαφορά του από την κορυφή μετά από ακόμα μία αγωνιστική.

Τέλος, όσον αφορά τη μάχη για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο φαβορί στο 1.06, ενώ το να καταφέρει ο Βόλος να «κλέψει» την πέμπτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη προσφέρεται στο 8.00.

Υπενθυμίζεται πως τώρα έχουμε τη διακοπή για το Πάσχα και η αγωνιστική δράση θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της στις 22 Απριλίου με τα μεγάλα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, αλλά και τη «μάχη» Βόλος – Αρης.

Δείτε το πρόγραμμα των έξι εναπομεινάντων αγωνιστικών του μίνι πρωταθλήματος, που θα κρίνουν τον τίτλο στη φετινή συγκλονιστική κούρσα! Να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα μένει να επικυρωθεί από το ΔΣ της Super League, που θα γίνει την Τρίτη (11/4).

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε των playoffs

5η αγωνιστική (Κυριακή 23 Απριλίου)

Βόλος - Άρης

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική (Τετάρτη 26 Απριλίου)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Άρης - Ολυμπιακός

Βόλος - Παναθηναϊκός

7η αγωνιστική (Κυριακή 30 Απριλίου)

Ολυμπιακός - Βόλος

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Άρης

8η αγωνιστική (Τετάρτη 3 Μαΐου)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Άρης - Βόλος

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

9η αγωνιστική (Κυριακή 7 Μαΐου)

Άρης - ΑΕΚ

Βόλος - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική (Κυριακή 14 Μαΐου)

ΑΕΚ - Βόλος

Παναθηναϊκός - Άρης

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός