Αγωνία στην ΑΕΚ με Αραούχο - Υποβάλλεται σε εξετάσεις, χάνει τον επαναληπτικό με Ολυμπιακό
i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Αγωνία στην ΑΕΚ με Αραούχο - Υποβάλλεται σε εξετάσεις, χάνει τον επαναληπτικό με Ολυμπιακό

Κώστας Τσίλης 14:09 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 10.04.2023

Ο Αραούχο πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη, αλλά για τον ίδιο όλα πήγαν στραβά στο ματς αυτό καθώς έχασε τα... άχαστα και χτύπησε και στο γόνατο και θα χρειαστεί εξετάσεις

Για τον Σέρχιο Αραούχο πάντα και πάνω απ' όλα αυτό που μετράει είναι να κερδίζει η ΑΕΚ. Γι αυτό και τη νίκη επί του Άρη χθες το απόγευμα την χάρηκε με την ψυχή του και ήταν από πρώτους που δημιούργησαν το... κουβάρι των πανηγυρισμών στα γκολ του Στίβεν Τσούμπερ. Ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο, για τον αρχηγό της ΑΕΚ όλα πήγαν στραβά και ανάποδα στο συγκεκριμένο ματς με τον Άρη. 

Έχασε μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά και μία με σουτ εξ επαφής, απ' αυτές που δεν χάνονται. Μάλιστα ειδικά στο δεύτερο χαμένο τετ α τετ, ο Αραούχο έκρυψε το πρόσωπο του μέσα στην φανέλα του, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Κουέστα του έβγαλε το πλασέ του. Και ειδικά από την στιγμή που το σκορ ήταν ακόμα στο 1-1. Όμως σαν να μην έφταναν οι χαμένες ευκαιρίες, ήρθε και πρόβλημα τραυματισμού. Ο Αραούχο δέχθηκε νωρίς μια γερή κλωτσιά στο γόνατο.

Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, τόσο στην διακοπή για έναν τραυματισμό του Ιτούρμπε, όσο και στην διακοπή για τον σοβαρό τραυματισμό του Μπράμπετς, ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε πάει στον πάγκο για να πάρει την συνδρομή του ιατρικού τιμ της Ένωσης. Έμεινε παρόλα αυτά στο γήπεδο μέχρι και το 60ο λεπτό. Από την στιγμή που βγήκε από το γήπεδο εξακολουθούσε να πονάει πολύ. Και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ζημιά και το μέγεθος της. Και πιθανόν να χρειαστούν και επιπλέον εξετάσεις για να δούμε και τη διαχείριση που θα υπάρξει.

Το δεδομένο είναι πως ο Αραούχο χάνει τον επαναληπτικό ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, που είναι τη Μεγάλη Τετάρτη και από εκεί και πέρα ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα φανεί το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Σήμερα πονούσε αρκετά, την Τετάρτη θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, ενώ σίγουρα θα συζητήσει και με τον προπονητή, όπως συνηθίζει να κάνει ο Αλμέιδα με παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς.