Παρών και ο Νάρεϊ στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ

Κάλεντ Νάρεϊ

i

© Intime

Παρών και ο Νάρεϊ στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 14:00 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 22.06.2023

Ο Κάλεντ Νάρεϊ φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε στα τέλη της περασμένης σεζόν και θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση.

Ένας από τους άτυχους στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν, ήταν ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξτρέμ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να απουσιάσει στα τελευταία κρίσιμα ματς του «Δικεφάλου». 

«Ο Γερμανός λόγω ενοχλήσεων στο αναπνευστικό εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα Covid-19 (μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα). Βάσει του ανάλογου πρωτοκόλλου, ο ασθενής θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων. Η κατάστασή του δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία και ο Κάλεντ θα επιστρέψει σπίτι του μετά το πέρας και τον υπόλοιπων προληπτικών εξετάσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ωστόσο παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο Νάρεϊ δείχνει έτοιμος για την επιστροφή του. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός θα βρίσκεται κανονικά στην πρώτη προπόνηση και θα παρακολουθείται από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 στις εγκαταστάσεις με αρκετές απουσίες, αφού λείπουν ποδοσφαιριστές λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες.

Και με Τόμας στην πρώτη προπόνηση 

To παρόν σε αυτό το πρώτο ραντεβού θα δώσει και ο Ισπανός επιθετικός, Μπράντον Τόμας. Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ την προηγούμενη σεζόν έβαλε τις προηγούμενες ημέρες την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+1 ετών και έτσι θα προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του. Πρέπει να σημειωθεί πως ο δεύτερος χρόνο τους συμβολαίου να ενεργοποιείται με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. 

Αρχικά θα πρέπει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής να σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Ωστόσο, ακόμα ένας όρος για την ενεργοποίηση του ενός ακόμα έτους είναι ότι θα πρέπει να γράψει και συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σαφώς, για να επέλθει η συμφωνία ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Τόμας έπρεπε ο Ισπανός να ρίξει τις απαιτήσεις του αναφορικά με τις 700 χιλιάδες ευρώ, που ζήτησε ως μισθό ο Ίβηρας. Αυτό όντως συνέβη και το συγκεκριμένο έπαιξε ρόλο, καθώς η ανανέωση του είναι περίπου στα ίδια χρήματα με την περσινή σεζόν (τα καθαρά χωρίς στο συμβόλαιο να υπολογίζονται τα μπόνους του).