Η Κάλιαρι είχε «αγκαλιάσει» τη νίκη, όμως η Γιουβέντους «έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε

Κάλιαρι - Γιουβέντους

i

© PrtScr

Η Κάλιαρι είχε «αγκαλιάσει» τη νίκη, όμως η Γιουβέντους «έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:46 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 19.04.2024

Κάλιαρι και Γιουβέντους έμειναν ισόπαλες σε ένα απολαυστικό ματς (2-2).

Η Κάλιαρι είχε «αγκαλιάσει» τη νίκη, όμως η Γιουβέντους δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα!

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι υποδέχτηκε αυτήν του Τορίνο στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A και η μπίλια έκατσε στο «Χ» (2-2).

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την πολύ καλή τους παρουσία στο πρώτο μέρος και πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα. Στο 30΄ ο Γκαετάνο άνοιξε το σκορ με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Γέρι Μίνα και πάλι από την «άσπρη βούλα», διπλασίασε τα τέρματα για την Κάλιαρι (2-0).

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45λέπτου, ο Βλάχοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε στο σκορ, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς έπειτα από εξέταση του VAR διαπιστώθηκε πως υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του ματς άλλαξε και η Γιουβέντους ανέβασε στροφές με σκοπό να ανατρέψει την κατάσταση.

Μπορεί η ολική ανατροπή να μην ήρθε, όμως η «Μεγάλη Κυρία» απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 61ο λεπτό ο Βλάχοβιτς με μία πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά μείωσε σε 2-1, ενώ το αυτογκόλ του Ντοσένα λίγο πριν το φινάλε, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χατζηδιάκος πήρε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε για 89 λεπτά.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Λάτσιο «απέδρασε» από την έδρα της Τζένοα (0-1) και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο 67ο λεπτό του ματς, οι παίκτες του Τούντορ... έκρυψαν την μπάλα και ο Λουίς Αλμπέρτο την εμφάνισε στα δίχτυα, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στους «Λατσιάλι».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ