Οπαδός της Κάλιαρι εισέβαλε στο γήπεδο κι έκλεψε την κούπα του πρωταθλητή

Η Κάλιαρι γιόρτασε την άνοδο

i

© PrtScr

Οπαδός της Κάλιαρι εισέβαλε στο γήπεδο κι έκλεψε την κούπα του πρωταθλητή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:48 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 13.06.2023

Ένας οπαδός της Κάλιαρι εκτός από την... παράσταση, έκλεψε και την κούπα της ομάδας με αποτέλεσμα να προκαλέσει αναστάτωση.

Η Κάλιαρι έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν και πήρε την άνοδο για σαλόνια της Serie A. Συγκεκριμένα, το σκορ μέχρι το 94' στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάρι και Κάλιαρι ήταν 0-0 και με αυτόν τον τρόπο οι γηπεδούχοι εξασφάλιζαν άνοδο. Όμως, υπό τις οδηγίες του Κλαούντιο Ρανιέρι και χάρη στο γκολ του Παβολίτι στις καθυστερήσεις, οι «νησιώτες» διαμόρφωσαν το συνολικό σκορ των μπαράζ σε 2-1 και με αυτόν τον τρόπο ανέβηκαν εκείνοι στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Οι παίκτες της Κάλιαρι, ο Κλαούντιο Ρανιέρι και οι συνεργάτες του γιόρτασαν την θριαμβευτική επιστροφή στη Serie A μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους τους που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της ομάδας, «Unipol Domus». Άπαντες στον σύλλογο αποθεώθηκαν από τους οπαδούς, ενώ αυτοί στο φινάλε εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές. Εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα και γιορτινά, ένας οπαδός της ομάδας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς έκλεψε την κούπα που είχε φέρει η διοίκηση για τη γιορτή.

«Έκλεψαν το κύπελλο! Παρακαλώ φέρτε το πίσω», φώναξε από τα μεγάφωνα ο εκφωνητής του γηπέδου, ωστόσο αυτή η αναστάτωση κράτησε για λιγότερο από δέκα λεπτά, καθώς ο «δράστης» το μετάνιωσε και το επέστρεψε στη θέση του.

Το «θαύμα» και τα δάκρυα του Ρανιέρι

Ο 72χρονος τεχνικός κατόρθωσε να πραγματοποιήσει ένα ακόμα «θαύμα» μετά από αυτό της κατάκτησης της Premier League με τη Λέστερ, αφού ο ίδιος οδήγησε μία ομάδα από την 14η θέση της Β' κατηγορίας στην άνοδο. Πιο αναλυτικά, λίγο πριν αναλάβει καθήκοντα ο Ρανιέρι, ο σύλλογος της ομώνυμης πόλης βρισκόταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Όταν ο ίδιος πήρε το «τιμόνι», εκείνη είχε κατορθώσει να σώσει κάπως τη χρονιά, φτάνοντας μέχρι την 8η θέση και εν τέλει με εκείνον στην ηγεσία έφτασε τελικά έως της Serie A.

Τρομερός Ρανιέρι: Ζητούσε από τους οπαδούς της Κάλιαρι να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα για την Μπάρι (vids)
SERIE A

09:03 - 12.06.2023

Τρομερός Ρανιέρι: Ζητούσε από τους οπαδούς της Κάλιαρι να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα για την Μπάρι (vids)

Χειρονομία σπουδαίου fair play από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ζήτησε από τους φιλάθλους της Κάλιαρι να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα για την Μπάρι.

Όπως ήταν λογικό, επομένως, η συναισθηματική φόρτιση μετά τη νίκη επί της Μπάρι ήταν τεράστια και ο Κλαούντιο Ρανιέρι «λύγισε» μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, Γκούιντα. Ο Ιταλός τεχνικός ξέσπασε σε κλάματα με τη λήξη της αναμέτρησης και ο φακός τον αποτύπωσε σε μία άκρως συγκινητική στιγμή.