Πήρε την ισοπαλία στο Ελ Πάσο ο Παναιτωλικός και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος
i

©intime

Πήρε την ισοπαλία στο Ελ Πάσο ο Παναιτωλικός και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος

Δημήτρης Χούπης 17:00 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 17.01.2024

Ο Παναιτωλικός αγχώθηκε για πέντε λεπτά, αλλά πήρε την ισοπαλία (2-2) επί της Καλλιθέας και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναιτωλικός αγχώθηκε για πέντε λεπτά, αλλά τελικά πήρε την ισοπαλία (2-2) επί της Καλλιθέας και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα είναι ο νικητής του ζευγαριού, Κηφισιά - ΟΦΗ

Η ομάδα του Αγρινίου ξεκίνησε δυναμικά και στα πρώτα δώδεκα λεπτά βρήκε δύο γκολ. Αρχικά στο 7ο λεπτό ο Μπρούνο Ντουάρτε έκανε το 1-0 με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιάβα. Πέντε λεπτά μετά ο Χουάνπι με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ «νίκησε» τον Βοσνιάδη για το 2-0 των φιλοξενούμενων. 

Η Καλλιθέα στη συνέχεια ανέβασε την πίεσή της για να βρει ένα τέρμα που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι και το βρήκε στο 36'. Ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Λουκίνας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Δύο λεπτά μετά μάλιστα οι γηπεδούχου είχαν καλή στιγμή για να ισοφαρίσουν, αλλά το σουτ του Βασιλόγιαννη πέρασε ψηλά άουτ. 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, στη συνέχεια όμως ο Παναιτωλικός άρχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Ωστόσο η ομάδα των νότιων προαστίων δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να κρατάει με ευκολία το προβάδισμα. Στο 90ο λεπτό η Καλλιθέα ισοφάρισε με τον Τόρες, αλλά το γκολ αυτό δεν αρκούσε για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. 

MVP: Ο Μπρούνο Ντουάρτε. Ο Αργεντινός στόπερ του Παναιτωλικού εκτός από το γκολ ήταν αρκετά καλός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στο 0-2 του Χουάνπι. Μετά το δεύτερο τέρμα του Παναιτωλικού, το παιχνίδι φάνηκε ότι κρίθηκε. Παρόλα αυτά η Καλλιθέα έδειξε αντίσταση χωρίς ωστόσο να καταφέρει να στείλει τον αγώνα στην παράταση.