Μικτά τεχνικά κλιμάκια σε OPAP Arena, Καραϊσκάκη και Λεωφόρο!

Opap Arena

i

© Intime

Μικτά τεχνικά κλιμάκια σε OPAP Arena, Καραϊσκάκη και Λεωφόρο!

Sportal newsroom 18:02 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 16.01.2024

Την Τρίτη (16/1) ξεκίνησαν οι επισκέψεις στα γήπεδα των ομάδων της Stoiximan Super League για τις κάμερες, με την αρχή να γίνεται σε OPAP Arena, Λεωφόρο και Καραϊσκάκη.

Ξεκίνησαν την Τρίτη (16/1) οι επισκέψεις στα γήπεδα των ομάδων της Stoiximan Super League για τη δρομολόγηση της εναρμόνισής τους με τις νέες προδιαγραφές των συστημάτων ηλεκτρονικής εποπτείας (κάμερες) και ταυτοποίησης εισόδου των θεατών.

Συγκεκριμένα, μικτά τεχνικά κλιμάκια με επικεφαλής τους γενικούς γραμματείς Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, Δημόσιας Τάξης, Μάνο Λογοθέτη και Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο, έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις των ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Δηλαδή σε «OPAP Arena», «Απόστολος Νικολαΐδης» και «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αντίστοιχα.

Μάλιστα, οι επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων ενημέρωσαν τους υπεύθυνους των τριών γηπέδων σχετικά με τις νέες διατάξεις για τις κάμερες, αλλά και για τις ζώνες που πρέπει να καλύπτουν με βάση τις συστάσεις της Σύμβασης Saint Denis του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ασφάλεια, Προστασία κι Εξυπηρέτηση θεατών, καθώς και τις προδιαγραφές ευκρίνειας εικόνας ανά ζώνη, ακολουθώντας τις συστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στη βάση ευρωπαϊκών προτύπων.

Stoiximan Super League: Συμφώνησαν σε όλα Βρούτσης και Λυσάνδρου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:27 - 15.01.2024

Stoiximan Super League: Συμφώνησαν σε όλα Βρούτσης και Λυσάνδρου

O αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης φιλοξένησε τον νέο Πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου και την αναπληρώτρια Πρόεδρο, Κάτια Κοξένογλου σε δίωρη εποικοδομητική σύσκεψη, με στόχο την άμεση βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαιρικού προϊόντος.

Φυσικά, επισκέψεις θα γίνουν και στα υπόλοιπα γήπεδα των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος μέσα στις επόμενες ημέρες.