«Καρφιά» Κλεϊνχέισλερ για Γιοβάνοβιτς: «Δεν είχαμε καλές σχέσεις - Μέχρι και σήμερα δεν ξέρω γιατί δεν συμπεριλήφθηκα στη λίστα για το Europa League»

Κλεϊνχέισλερ - Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

«Καρφιά» Κλεϊνχέισλερ για Γιοβάνοβιτς: «Δεν είχαμε καλές σχέσεις - Μέχρι και σήμερα δεν ξέρω γιατί δεν συμπεριλήφθηκα στη λίστα για το Europa League»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:55 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 16.01.2024

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στάθηκε στη διαχείριση που είχε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Όπως έγινε γνωστό από τις πρώτες μέρες του 2024, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ συνεχίζει την καριέρα του στην Κροατία για λογαριασμό της Χάιντουκ Σπλιτ. Ο ίδιος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2024, καθώς δεν βρισκόταν στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ο Κλεϊνχέισλερ παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη σε κροατική εφημερίδα στην οποία εξήγησε μεταξύ άλλων τον λόγο για τον οποίον δεν έπαιρνε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στο «τριφύλλι», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αντιμετώπιση που είχε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

«Γιατί; Δεν ξέρω καν γιατί. Η σχέση μου με τον προπονητή μου δεν ήταν καλή, αλλά ο λόγος για μένα είναι μυστήριο, καθώς δεν με έλαβε υπόψη του. Είχα έναν σύντομο τραυματισμό, αλλά ο τραυματισμός δεν είναι το κλειδί της ιστορίας. Ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό και δεν συμπεριλήφθηκα καν στη λίστα της αποστολής του Europa League. Πραγματικά αυτό με πλήγωσε», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που επιτέλους βρίσκομαι εδώ. Ήταν μερικές μεγάλες μέρες, αλλά όλα τελείωσαν προς αμοιβαία ικανοποίηση και ανυπομονώ για την αυριανή προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνουμε πρωταθλητές, να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήρθα εδώ έχοντας προπονήσεις στα πόδια μου, είμαι σε καλή φόρμα οπότε δεν θα αργήσω να το συνηθίσω. 

Έπαιξα για πολύ καιρό στην Όσιγιεκ, γνωρίζω πολύ καλά το πρωτάθλημα και τη Χάιντουκ, καθώς και πολλούς απ’ τους νέους συμπαίκτες μου. Περιμένω να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί», είχε αναφέρει ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χάιντουκ.