Ο Βίτορ Ούγκο πέρασε τον Ατλαντικό!

Βίτορ Ούγκο

i

esporte clube bahia

Ο Βίτορ Ούγκο πέρασε τον Ατλαντικό!

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:31 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 16.01.2024

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προσπαθούν να τελείώσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις με τη Μπαΐα και ο Βίτορ Ούγκο περιμένει τις εξελίξεις σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα!

Με τον δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν από τη Φενέρμπαχτσε, το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού απέκτησε άλλη μία αξιόπιστη λύση. Με την εισήγηση του Φατίχ Τερίμ, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού κινούνται για την περαιτέρω ενδυνάμωση των μετόπισθεν με άλλη μία ποιοτική μεταγραφή.

Ένας από τους κύριους στόχους των «πράσινων» είναι ο 32χρονος Βραζιλιάνος Βίτορ Ούγκο, ο οποίος ανήκει στη βραζιλιάνικη Μπαΐα. Ο Τερίμ έχει προσωπική άποψη για την αξία του Ούγκο, αφού τον γνωρίζει από το πέρασμα του από την Τραμπζονσπόρ. O Ούγκο έμεινε στην Τραπεζούντα από το 2020 έως το 2023, κατέγραψε 99 συμμετοχές με 9 γκολ και μία ασίστ και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Τουρκίας και δύο Κύπελλα.

Ο Άντραζ Σπόραρ ξέρει τη δουλειά που πρέπει να κάνει
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:30 - 16.01.2024

Ο Άντραζ Σπόραρ ξέρει τη δουλειά που πρέπει να κάνει

Οι απουσίες του Φώτη Ιωαννίδη και του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από τη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνουν το βάρος της επίθεσης στον Άντραζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει μία μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Ολυμπιακό...

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Βραζιλιάνου στόπερ και προσπαθούν να πείσουν την Μπαΐα να συναινέσει στην πώληση του. Ασφαλώς, η βραζιλιάνικη ομάδα δεν θα παραχωρήσει εύκολα τον βασικό αμυντικό της και οι συζητήσεις είναι περίπλοκες.

Όπως και να έχει, επειδή ο χρόνος που έχουν στο Τριφύλλι δεν είναι απεριόριστος, έχουν θέσει ένα άτυπο deadline στις διαπραγματεύσεις για τον Βίτορ Ούγκο, μέχρι το Σαββατοκύριακο. Η διακυρηγμένη πρόθεση των «πράσινων» είναι να κλείσουν θετικά την υπόθεση ή αλλιώς να στραφούν σε άλλον ποδοσφαιριστή για την άμυνα, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Πάντως, στο ενδεχόμενο συμφωνίας για τη μεταγραφή του, που θα σημάνει και την έλευση του στην Αθήνα, ο Βίτορ Ούγκο απέχει πολύ λιγότερο απ' ότι πιστεύουν οι περισσότεροι. Για την ακρίβεια, αυτές τις μέρες ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Η παρουσία του στην αγγλική μεγαλούπολη δεν σχετίζεται με διακοπές, αλλά με τις υποχρεώσεις του με τη Μπαΐα. Η οποία πραγματοποιεί προετοιμασία για το Campeonato Brasileiro και φιλοξενείται στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι. Το πρωί της Τετάρτης, η Μπαΐα θα δώσει φιλικό επί αγγλικού εδάφους και ο Βίτορ Ούγκο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του.