Καλύτερα ο Πάλμα, ρυθμιστής της ενδεκάδας
i

Πάλμα/©Intime

Καλύτερα ο Πάλμα, ρυθμιστής της ενδεκάδας

Αλέξης Σαββόπουλος 11:55 - 01.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 01.01.2023

Αυξάνονται καθημερινά οι πιθανότητες παρουσίας του 22χρονου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τι θα επιφέρει η μη χρησιμοποίησή του στο βασικό σχήμα.

Κάθε μέρα που περνάει το πόδι του Λούις Πάλμα είναι και καλύτερα μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο νεαρός από τις Ονδούρες αισθάνεται καλύτερα, δεν πονάει αφού απέφυγε τα χειρότερα και εκτός απροόπτου τη Δευτέρα (02/1) θα προπονηθεί κανονικά. Αν καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα δίχως ενοχλήσεις, αυτομάτως αυξάνονται οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η παρουσία ή απουσία του, ακόμη και αν είναι στην αποστολή που είναι πολύ πιθανό και βρίσκεται στον πάγκο, θα καθορίσει εν πολλοίς και το πλάνο του Άλαν Πάρντιου που από σήμερα θα αρχίσει τη σύντομη δουλειά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν ο Πάρντιου είναι απόλυτα καλά και ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τότε δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα, εκτός από την πιθανή παρουσία του Νταρίντα στη μεσαία γραμμή αντί- πιθανότατα- του Μάνου Γκαρθία. Αν ο 22χρονος παίκτης αποφασιστεί να μείνει στον πάγκο, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάει ο Ματέο στη γραμμή και στο πλευρό των Ετέμπο-Νταρίντα στα χαφ να είναι ένας εκ των Μάνου Γκαρθία ή Νταμπό.