«Καρφιά» Καμαβίνγκα για Αντσελότι: «Δεν μου αρέσει εκεί που με βάζει να παίζω»

Εντουάρντο Καμαβίνγκα

i

PrtScr

«Καρφιά» Καμαβίνγκα για Αντσελότι: «Δεν μου αρέσει εκεί που με βάζει να παίζω»

Κώστας Τόπας 15:01 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 19.09.2023

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Εντουάρντο Καμαβίνγκα, παραδέχτηκε ότι δεν είναι... θαυμαστής του αριστερού μπακ, αλλά θα το κάνει αν αυτό σημαίνει να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος διανύει το 20ο έτος της ηλικίας του, κέρδισε σταδιακά όλο και περισσότερο χρόνο την περασμένη σεζόν, αλλά με τον Φερλάν Μεντί, να λείπει συχνά λόγω τραυματισμού, ο Κάρλο Αντσελότι τον μετατόπισε πίσω στο αριστερό άκρο της άμυνας ως πρόχειρη λύση. Τώρα με τον μπακ, Φρανθίσκο Γκαρθία στο ρόστερ ο Καμαβίνγκα έχει επιστρέψει στον άξονα.

Στη συνέντευξη Τύπου της Ρεάλ ενόψει της αναμέτρησης με την Ουνιόν Βερολίνου (20/09, 19:45), για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, ο Καμαβίνγκα ρωτήθηκε αν ήθελε ποτέ να παίξει ξανά εκεί.

«Ήξερα ότι κάποιος θα με ρωτούσε αυτό! Είμαι ομαδικός παίκτης. Ο κόσμος ξέρει ότι δεν μου αρέσει να παίζω σε αυτή τη θέση, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να βοηθήσεις την ομάδα. Το έκανα την προηγούμενη σεζόν. Ευτυχώς, έχω παίξει περισσότερο στη μεσαία γραμμή, σιγά σιγά αποκτώ εμπειρία και παρόλο που δεν μου αρέσει να παίζω στο αριστερό άκρο της άμυνας, μερικές φορές πρέπει να γίνει», απάντησε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μέσος σε ερώτηση δημοσιογράφου.