Τρομερές εικόνες: Αυτό είναι το εσωτερικό του «Καμπ Νου» που θυμίζει εργοτάξιο! (vid)

Καμπ Νου

i

© PrtScr

Τρομερές εικόνες: Αυτό είναι το εσωτερικό του «Καμπ Νου» που θυμίζει εργοτάξιο! (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:08 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 11.03.2024

Οι εργασίες στο Καμπ Νου για την ανακαίνισή του συνεχίζονται, με το ιστορικό γήπεδο της Μπαρτσελόνα να έχει μετατραπεί πλέον σε ένα... εργοτάξιο.

Όπως όλα δείχνουν, το νέο Καμπ Νου θα είναι ένα... στολίδι, ωστόσο χρειάζεται χρόνος και υπομονή από τους φίλους της Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν η ομάδα της Βαρκελώνης έχει μετακομίσει στο «Lluìs Companys Olympic Stadium» στο Μονζουίκ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, το νέο γήπεδο της Μπαρτσελόνα αναμένεται να είναι έτοιμο τη σεζόν 2025-26. Πάντως οι «Μπλαουγκράνα» θα επιστρέψουν στο Καμπ Νου πιο σύντομα, με τον Νοέμβριο του 2024 να αποτελεί την πιθανότερη ημερομηνία.

Φυσικά το έργο δεν θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι τότε. Τότε αναμένεται να έχει χωρητικότητα μόλις 65.000 ατόμων από τα συνολικά 105.000 που υπολογίζεται ότι θα έχει όταν τελειώσουν τα έργα.

Θα λειτουργούν το πρώτο και το δεύτερο διάζωμα, ενώ οι θέσεις των VIP θα είναι κατά το ήμισυ διαθέσιμες. Ακόμα ο στόχος είναι τότε να λειτουργεί και το μουσείο του συλλόγου.

Όσον αφορά στη σημερινή του κατάσταση, τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει αρκετά βίντεο στο Tik Tok τα οποία υποδεικνύουν πως το ιστορικό γήπεδο του συλλόγου έχει μετατραπεί πλέον σε ένα... εργοτάξιο.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω, οι εργασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς με σκοπό να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εκτός από την ανακαίνιση του Καμπ Νου θα γίνουν κι άλλα έργα γύρω από το γήπεδο, τα οποία αφορούν τα μαγαζιά, ξενοδοχεία, αθλητικά κέντρα, γραφεία και πάρκα που θα βρίσκονται στη γύρω περιοχή.

Πρόκειται για μία επένδυση που σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα κοστολογείται γύρω στο 1,5 δισ ευρώ. Τα έργα επίσης θα αφορούν και τα γήπεδα μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, αλλά και το κολυμβητήριο. Την όλη διαδικασία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την έχει αναλάβει μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, η τουρκική Limak Construction.

Πρόσφατα η Μπαρτσελόνα αποκάλυψε τα φιλόδοξα σχέδιά του νέου Καμπ Νου σε ένα νέο βίντεο που δημιουργήθηκε από υπολογιστή,

Το αστρονομικό μπόνους που έταξε ο Ντε Λαουρέντις στους παίκτες της Νάπολι σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

15:30 - 11.03.2024

Το αστρονομικό μπόνους που έταξε ο Ντε Λαουρέντις στους παίκτες της Νάπολι σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League

Το βράδυ της Τρίης (12/03) Η Νάπολι παίζει για μια θέση στα προημιτελικά και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025 και γι' αυτό ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έταξε αστρονομικό μπόνους στους παίκτες του.

Ο σύλλογος δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το προγραμματισμένο έργο, υποστηρίζοντας ότι το τελικό προϊόν θα είναι εντυπωσιακό. Η Μπαρτσελόνα έδειξε σε όλο τον κόσμο ποια θα είναι η μορφή του νέου γηπέδου, το οποίο δεν θα ονομάζεται πλέον Καμπ Νου αλλά… «Spotify Καμπ Νου» μετά τη σχετική χορηγική συμφωνία που έχει γίνει.