Ανακοινώθηκε από την Ντιοσγκιόρ ο Καμπετσής

Αργύρης Καμπετσής

i

©DVTK

Ανακοινώθηκε από την Ντιοσγκιόρ ο Καμπετσής

Κώστας Τσιακλής 18:46 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 21.07.2023

Ο Αργύρης Καμπετσής βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας αφού ανακοινώθηκε από την Ντιοσγκιόρ της Ουγγαρίας.

Μερικές ώρες μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, ο Αργύρης Καμπετσής ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα. Αυτή είναι η Ντιοσγκιόρ της Ουγγαρίας, εκεί όπου θα συνεργαστεί με τον Σέργκει Κουζνέτσοφ που ήταν στο «τριφύλλι» το 2020 ως δανεικός του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Αργύρης Καμπετσής αποδεσμεύτηκε την Πέμπτη (20/07) από τον Παναθηναϊκό και ήταν έτοιμος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Έλληνας επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα αφού την Παρασκευή (21/07) ανακοινώθηκε από την Ντιοσγκιόρ της Ουγγαρίας.

Ο 24χρονος άσος από την περασμένη σεζόν ουσιαστικά δεν ήταν στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πήρε μέρος στην προετοιμασία στην Αυστρία, αλλά δεν έπαιξε και πάλι αρκετά στα φιλικά κι έτσι λύθηκε το συμβόλαιο του. Ο Καμπετσής ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 κι ενώ ήταν ελεύθερος από τη Ντόρτμουντ. Με τους Νέους της γερμανικής ομάδας αγωνίστηκε και σε παιχνίδια στο Youth League, Στον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής μέτρησε 67 αγώνες, 7 γκολ και 2 ασίστ.

Τη σεζόν 2021-22 ο Καμπετσής παραχωρήθηκε δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ και μέτρησε 18 συμμετοχές. Στη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξαν αρκετές ομάδες που τον προσέγγισαν και ειδικά η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου έφτασε κοντά στην απόκτησή του. Ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, ο Πίτι, μάλιστα, είχε επικοινωνία με την πλευρά του Έλληνα επιθετικού, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Υπήρξαν, όμως κι άλλες ελληνικές ομάδες που τον προσέγγισαν τόσο από την Αθήνα, όσο κι από την περιφέρεια.

Οι πρώτες δηλώσεις του Καμπετσή με τη νέα του ομάδα

Ο Καμπετσής παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ντιοσγκιόρ και ανέφερε τα εξής: «Θέλω να βοηθήσω την Ντιοσγκιόρ να πετύχει τους στόχους της με γκολ και ασίστ. Έχω δουλέψει στο παρελθόν με τον Σεργκέι Κουζνέτσοφ στον Παναθηναϊκό, ξέρω ποιες είναι οι προσδοκίες του και ποιες μεθόδους δουλειάς ακολουθεί. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».