Καμπετσής: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι για εμένα πάντα ένα ορόσημο στην καριέρα μου»
i

© Intime

Καμπετσής: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι για εμένα πάντα ένα ορόσημο στην καριέρα μου»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:34 - 21.07.2023

Μήνυμα για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό έστειλε ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος αποχαιρέτησε τους πάντες από την, πλέον, πρώην ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός είδε το ρόστερ του να μειώνεται κατά έναν παίκτη, αφού ο Αργύρης Καμπετσής αποτελεί πλέον παρελθόν από τον σύλλογο.  Ο 25χρονος στράικερ πήρε μέρος στην προετοιμασία του Τριφυλλιού στην Αυστρία, ωστόσο δεν είχε χώρο στα πλάνα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς και ως εκ τούτου αποχώρησε από την ομάδα. 

Ο ίδιος, λοιπόν, έσπευσε να αποχαιρετήσει το κλαμπ στο οποίο πέρασε τα τελευταία πέντε χρόνια, έχοντας ενδιάμεσους σταθμούς τη Βίλεμ και τη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ. Με ένα εκτενές μήνυμα στο Instagram του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είπε «αντίο» στους «πράσινους».

Αναλυτικά ο Καμπετσής ανέφερε στο προφίλ του ότι: 

«Η ώρα του μεγάλου αντίο μετά από πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό έφτασε. Όπως υποσχέθηκα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο μεγάλο αυτό σωματείο τίμησα το συμβόλαιο μου.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι για εμένα πάντα ένα ορόσημο στην καριέρα μου και φυσικά μέσα στην καρδιά μου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίχτες μου και προπονητές που είχα καθόλη την διάρκεια στο σύλλογο αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα (φροντιστές, φυσιοθεραπευτές ,γυμναστές) που ήταν πάντα εκεί για μένα!».

Ο Έλληνας άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία, όπου έχει συμφωνήσει με τη νεοφώτιστη Ντιοσκόρ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το «διαζύγιο»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Καμπετσή. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν με το Τριφύλλι, καταγράφοντας 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκόραρε επτά φορές. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».