Ντνίπρο: «Μπορούμε να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό» - Ανακοίνωσε και Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό

Ο Κούτσερ μίλησε στους παίκτες της Ντνίπρο-1.

i

©scdnipro1.com.ua

Ντνίπρο: «Μπορούμε να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό» - Ανακοίνωσε και Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό

Γιώργος Σακελλαρίου 00:10 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 21.07.2023

Ο τεχνικός της Ντνίπρο-1 Ολεξάντρ Κούτσερ μίλησε στους παίκτες του και τους ζήτησε να πιστέψουν στην πρόκριση επι του Παναθηναϊκού. Ανακοινώθηκε ο Βραζιλιάνος Βιτίνιο.

Ο Παναθηναϊκός και η Ντνίπρο-1 προετοιμάζονται για τον σπουδαίο αγώνα της ερχόμενης Τρίτης στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας Ολεξάντρ Κούτσερ είδε και σήμερα τον διεθνή βασικό μέσο Ολεξάντρ Πιχάλιονοκ να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας (τραυματίστηκε σε προπόνηση της εθνικής Ουκρανίας τον Ιούνιο) και το ίδιο έκαναν και ο επιθετικός Μπλάνκο, αλλά και ο μέσος Μπαμπένκο. Αυτοί οι τρεις παίκτες και ο εξτρέμ Χουτσούλιακ είναι τα μεγάλα ερωτηματικά για τον πρώτο αγώνα.

Ο Κούτσερ, πάντως, στην ομιλία του πριν την απογευματινή προπόνηση είπε στους παίκτες του ότι η πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι στο χέρι τους και πρέπει να το πιστέψουν. Στην ιστοσελίδα της Ντνίπρο αναφέρεται:

«Η ομάδα ξανάρχισε τις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης. Είχε προηγηθεί μία ομιλία. Ο προπονητής Ολεξάντρ Κούτσερ εστίασε την προσοχή των παικτών του στο τέλος της προετοιμασίας. «Είναι καλό να παλέψεις, είναι κακό να εγκαταλείψεις». Αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο θα δουλέψει η ομάδα τις επόμενες μέρες. Επίσης, ο τεχνικός τόνισε ότι είναι στο χέρι της ομάδας να περάσει στον επόμενο γύρο (σ.σ. των προκριματικών του Champions League) και πρέπει να το πιστέψει.

Πριν ξεκινήσουν τη δουλειά, οι ποδοσφαιριστές συνεχάρησαν τον διευθυντή της ομάδας Ιβάν Τέλκο για τα γενέθλιά του. Οι ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και οι Πιχάλιονοκ, Μπαμπένκο, Μπλάνκο, που έχασαν το φιλικό με την Κρβίμπας, έκαναν διάφορες ασκήσεις. Για όσους έπαιξαν λιγότερο από άλλους στο φιλικό, η προπόνηση κράτησε λίγο περισσότερο. Στο τέλος έγινε διπλό σε περιορισμένο χώρο. Αύριο η προπόνηση είναι επίσης απογευματινή»

Βιτίνιο

Η Ντνίπρο-1, παράλληλα, ανακοίνωσε μία ακόμα μεταγραφή, περισσότερο με το βλέμμα στο μέλλον. «Ο 18χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Βίκτορ Ούγκο ντα Σίλβα Κόστα, ή Βιτίνιο, εν συντομία, αποτελεί τη νέα προσθήκη της ουκρανικής ομάδας. Ο νεαρός παίκτης, έχει κάνει ήδη προπονήσεις με τη Ντνίπρο, ενώ έπαιξε και στο φιλικό με την Κρβίμπας. Θα είναι δανεικός με οψιόν αγοράς και θα φοράει το 19. Ο Βιτίνιο γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2004. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Βραζιλίας U-20 για την Ατλέτικο Μινέιρο. Σε αυτό το διάστημα είχε 17 ματς και 7 γκολ στο πρωτάθλημα και 8 ματς στο Κύπελλο. Είναι επίσης μέλος της εθνικής ομάδας U-17 της Βραζιλίας».