Το «αν» της Ρεσίφε για Μπερνάρ - Τι έλεγε ο Βραζιλιάνος στο Sportal για τον επαναπατρισμό

Μπερνάρ

i

Intime

Το «αν» της Ρεσίφε για Μπερνάρ - Τι έλεγε ο Βραζιλιάνος στο Sportal για τον επαναπατρισμό

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:04 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 21.07.2023

H Ρεσίφε φέρεται να κοιτάζει προς την πλευρά του Μπερνάρ, αλλά ψάχνει τα χρήματα για να τον πληρώσει. Πως απαντά ο Βραζιλιάνος μέσω της πρόσφατης συνέντευξης του στο Sportal.

Το tweet ενός Βραζιλιάνου δημοσιογράφου έφερε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του Μπερνάρ. Ένα tweet που η αλήθεια είναι πως στηρίζεται σε υποθέσεις και δεν δημιουργεί τις βάσεις για ένα ρεαλιστικό ενδιαφέρον.

Τι έγραψε ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ, Χελμπερντάν Τόρες για τον άσο του Παναθηναϊκού; Πως η Ρεσίφε ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά ψάχνει σπόνσορες για να καλύψουν το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του.

Η Ρεσίφε αγωνίζεται στη Β' Βραζιλίας και δεν έχει τους πόρους για να καλύψει τις αποδοχές του Μπερνάρ, Ο οποίος στον Παναθηναϊκό αμείβεται με περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Για την ώρα, η Ρεσίφε δεν έχει προσεγγίσει τον Μπερνάρ και δεν έχει καν τη δυνατότητα να τον πληρώσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, απλώς έχει συζητηθεί η πιθανότητα για κρούση στον 30χρονου μεσοεπιθετικό.

Επιπροσθέτως, κάποιοι από το βραζιλιάνικο club ψάχνουν χορηγούς, ώστε να συγκεντρώσουν τα λεφτά με τα οποία πιστεύουν πως θα δελεάσουν τον Μπερνάρ να επιστρέψει. 

Πάντως, ο ίδιος ο Μπερνάρ, στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Sportal, είχε δηλώσει ότι δεν τον απασχολεί ο επαναπατρισμός. Αντιθέτως, ο άλλοτε άσος της σελεσάο είχε τονίσει πως σκέφτεται πως θα πετύχει τους στόχους του με το Τριφύλλι.

Μπερνάρ στο Sportal: «Μου ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου μετά την απώλεια του πρωταθλήματος - Πήραμε όμως το μάθημα μας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:59 - 13.07.2023

Μπερνάρ στο Sportal: «Μου ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου μετά την απώλεια του πρωταθλήματος - Πήραμε όμως το μάθημα μας»

Ο Μπερνάρ διηγείται σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Sportal πως διαχειρίστηκε τα συναισθήματα του μετά την απώλεια του τίτλου, δηλώνει αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό παρά τις κρούσεις από τη Βραζιλία και μιλάει για τη μεγάλη ευκαιρία της πρόκρισης στο Champions League.

«Είχα κάποιες προτάσεις, υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες, αλλά δεν τις σκέφτηκα. Είμαι χαρούμενος στην Αθήνα, μου αρέσει το πλάνο του Παναθηναϊκού. Θέλω να πετύχω πράγματα εδώ και προτιμώ να μην μιλάω για τη Βραζιλία. Συγκεντρώνομαι στις υποχρεώσεις μου, σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό. Όπως είπα και πριν, σε λιγότερο από ένα μήνα, έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας. Πρέπει να προκριθούμε επί της Ντνίπρο και να φτιάξουμε τη χρονιά μας» είχε τονίσει ο Μπερνάρ.