Κανελλόπουλος: «Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά είμαστε ικανοί να κερδίσουμε»

Γιώργος Κανελλόπουλος

i

©HJK Helsinki

Κανελλόπουλος: «Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά είμαστε ικανοί να κερδίσουμε»

Sportal newsroom 14:05 - 20.09.2023

Ο Έλληνας κεντρικός χαφ της Ελσίνκι, Γιώργος Κανελλόπουλος, μίλησε για την αυτοπεποίθηση που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του, λέγοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος από τον περασμένο Ιανουάριο άνοιξε τα φτερά του για τη Φινλανδία και συγκεκριμένα για την Ελσίνκι. Εκεί, όπου ζει το όνειρό του, όπως είχε δηλώσει στο Sportal. Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο νεαρός Έλληνας μέσος ρωτήθηκε για το πόσες ερωτήσεις δέχθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας όταν έγινε η κλήρωση και έμαθαν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι ένας από τους αντιπάλους στη φάση των ομίλων: «Είναι αλήθεια πως οι συμπαίκτες μου με ρώτησαν αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και τους είπα πως πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και επικίνδυνη»

Για τη μάχη της πρόκρισης τόνισε: «Έχουμε δει να γίνονται εκπλήξεις. Προφανώς και η Άιντραχτ είναι μια σπουδαία ομάδα και φαβορί αλλά εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με τις ελπίδες που μας αναλογούν».

Για τα σημεία κλειδιά του ΠΑΟΚ: «Η ποιότητα στην επιθετική του γραμμή. Έχει εξαιρετικούς παίκτες στην επίθεση και εκεί στέκομαι. Μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε ομάδα στις αντεπιθέσεις αλλά και εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς αυτό, έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε στην έδρα μας και κόντρα στην Μόλντε αποδείξαμε πως είμαστε ικανοί να κερδίσουμε».

Για τις διαφορές του ελληνικού από το φινλανδικό ποδόσφαιρο: «Εδώ ο ρυθμός και η ταχύτητα είναι σημαντικά στοιχεία αλλά απουσιάζει η ποιότητα. Αλλά εμείς έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε στον κάθε αντίπαλο. Μπορεί να έχει τον έλεγχο ο αντίπαλος αλλά αυτό πολλές φορές το κάνουμε γιατί βολεύει το παιχνίδι μας».

Κορκεακούνας: «Σκληρός και με ποιότητα ο ΠΑΟΚ αλλά εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»
CONFERENCE LEAGUE

13:56 - 20.09.2023

Κορκεακούνας: «Σκληρός και με ποιότητα ο ΠΑΟΚ αλλά εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Ο προπονητής της Ελσίνκι, Τόνι Κορκεακούνας μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει δουλέψει σκληρά για την πρεμιέρα των ομίλων στο Conference League.

Τέλος, για την απόφαση του να παίξει στην Φινλανδία ο Κανελλόπουλος τόνισε: «Ήταν μια σκέψη που είχα για πολύ καιρό, να παίξω δηλαδή στο εξωτερικό. Πάντα στην αρχή είναι δύσκολα αλλά το σημαντικό είναι πως προσαρμόστηκα και είμαι καλά»