Χωρίς Μάρκος Αντόνιο, αλλά με Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© Intime

Χωρίς Μάρκος Αντόνιο, αλλά με Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι

Μάνος Τσαλγατίδης 14:41 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 19.09.2023

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ελλάδα για το ματς με την Ελσίνκι και ο Ράζβν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Φινλανδία.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στους ομίλους του Conference League.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ελνσίνκι (21/9, 19:45), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Conference League. Πριν από λίγη ώρα, η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ελλάδα και είναι έτοιμη για το ταξίδι στη Φινλανδία. Μάλιστα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Μάρκος Αντόνιο και ο Φιλίπε Σοάρες που έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Βρακά, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμα, Σαμάτα

«Ώρα Ευρώπης για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το ταξίδι του στην φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24 στη Φινλανδία κόντρα στην Ελσίνκι και θέλει να ξεκινήσει με τρίποντο την πορεία του. Η προπόνηση της Τρίτης (19.09) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης στο Ελσίνκι. 

Οι προπονητές έδειξαν το πλάνο τους στους παίκτες μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ οι βασικοί κόντρα στον Άρη έβγαλαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο συνέχισαν με ατομικά προγράμματα και δεν υπολογίζονται για την επικείμενη αναμέτρηση», ανέφερε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν ο Ζοάν Σάστρε, ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ο Φιλίπε Σοάρες και ο Αντρέ Ρικάρντο, λόγω και των περιορισμών που υπάρχουν για τους ξένους που πρέπει να δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα. 

Ένας 32χρονος οπαδός συνελήφθη, καθώς άναψε πυρσούς στην Τούμπα και οδήγησε το ΠΑΟΚ - Άρης σε ολιγόλεπτη διακοπή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:26 - 19.09.2023

Ένας 32χρονος οπαδός συνελήφθη, καθώς άναψε πυρσούς στην Τούμπα και οδήγησε το ΠΑΟΚ - Άρης σε ολιγόλεπτη διακοπή

Ο 32χρονος οπαδός που άναψε τρεις πυροτεχνικές κατασκευές τύπου «ναυτικός πυρσός» κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο ΠΑΟΚ είχε το δικαίωμα να δηλώσει μέχρι και 17 ξένους ποδοσφαιριστές, αφού απαραίτητα οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να είναι γηγενείς, βάση και του κανονισμού της UEFA, για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.