Κανός: «Θα επιστρέψω σύντομα»

Σέρχι Κανός

i

© Intime

Κανός: «Θα επιστρέψω σύντομα»

Κώστας Τσιακλής 15:38 - 28.04.2023

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σέρτζι Κανός, βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω της κοινοποίησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρει: «θα επιστρέψω σύντομα».

Ο ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού, Σέρτζι Κανός, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άφησε να εννοηθεί πως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Ισπανός εξτρέμ τραυματίστηκε στην ισοπαλία με τον Άρη (2-2) στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League και αντικαταστάθηκε με δάκρυα στα μάτια στο 42’ της αναμέτρησης. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε πως ο Κανός υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία δύο με οκτώ εβδομάδων.

Ο 26χρονος άσος φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάρρωσης του αφού ανέρτησε μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρει: «Θα επιστρέψω σύντομα».

Ο Κανός δουλεύει εντατικά προκειμένου να επιστρέψει όμως αυτό δεν αναμένεται να γίνει στο παιχνίδι της Κυριακής (30/04) με το Βόλο. Παρά το γεγονός αυτό, υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στις 3 Μαΐου και με τον Παναθηναϊκό στις 7 του ίδιου μήνα.’

Ο Κανός αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικός από τη Μπρέντφορντ. Με τους «ερυθρόλευκους» έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με απολογισμό τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.