Ολυμπιακός: «Αρκετοί προπονητές στην τελική μας λίστα…»

Μαρινάκης και Καρεμπέ

i

© Intime

Ολυμπιακός: «Αρκετοί προπονητές στην τελική μας λίστα…»

Ξεκάθαρη η θέση του Ολυμπιακού για Σρούντερ και όχι μόνο…

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ερχομός του Άλφρεντ Σρούντερ στην Ελλάδα, η συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και άλλα σενάρια που κυκλοφορούν, έφεραν τους «ερυθρόλευκους» στο να πάρουν θέση για το κομμάτι του προπονητή.

Ένα μέτωπο που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο εκλεκτός θα είναι αυτός που θα κληθεί να αναλάβει το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού της σεζόν 2023-24.

Το σχόλιο των Πειραιωτών το βράδυ της Πέμπτης σχετικά με τους προπονητές κα τα όσα κυκλοφορούν, ήταν το εξής:

«Όσα γράφονται περί διαφωνιών και συμφωνιών μας δεν ισχύουν. Ούτε συμφωνία υπάρχει με κανέναν, ούτε διαφωνία! Γίνονται εδώ και καιρό διερεύνηση και συζητήσεις με αρκετούς προπονητές που είναι στην ΤΕΛΙΚΗ λίστα μας και στον κατάλληλο χρόνο θα παρθεί η απόφαση για το νέο προπονητή μας.».

Είναι ξεκάθαρο έτσι, πως δεν έχει… τελειώσει το θέμα του Σρούντερ, είτε θετικά είτε αρνητικά. Όπως τονίζαμε και σε σχετικό άρθρο νωρίτερα, ο Ολυμπιακός μιλά με αρκετούς τεχνικούς και το επιβεβαιώνει.

Εδώ και καιρό μάλιστα, προσπαθώντας να βρει τον ιδανικό. Όπως ισχύει και ότι θέλει να το τελειώσει στο κατάλληλο χρονικά σημείο το θέμα του νέου κόουτς. Εν αναμονή των επόμενων εξελίξεων έτσι, με τους Πειραιώτες να εξακολουθούν να είναι σε συζητήσεις με αρκετούς προπονητές.