Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το Κάντιθ με σούπερ Ροντρίγκο

Ροντρίγκο

i

© PrtScr

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το Κάντιθ με σούπερ Ροντρίγκο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:27 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 26.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταιγιστική κόντρα στην Κάντιθ (0-3) και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο πάτησε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga.

Ο Ροντρίγκο έκανε τη δουλειά για τη Ρεάλ και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στη... Χιρόνα

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κάντιθ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της La Liga και πήρε τη νίκη κορυφής χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες (0-3).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα και στο 14ο λεπτό η πίεση απέδωσε... καρπούς. Έπειτα από μία ονειρική ατομική ενέργεια, ο Ροντρίγκο εκτέλεσε υποδειγματικά για το 0-1 και παράλληλα πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. 

Από την άλλη, η Κάντιθ προσπαθούσε μέσα από αντεπιθέσεις να βρει τα κατάλληλα κενά στην αντίπαλη άμυνα, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει απειλητική. 

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο, με τη Ρεάλ να πιέζει για το δεύτερο γκολ, το οποίο το βρήκε με τον... συνήθη ύποπτο.

Συγκεκριμένα, στο 64ο λεπτό ο Ροντρίγκο μας προσέφερε ακόμη μία στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας. Η «Βασίλισσα» βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και διαμόρφωσε το 0-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «μερένχες» έδειξαν να μην χαλαρώνουν ούτε στιγμή, ενώ από τη λίστα των σκόρερ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Μπέλιγχαμ

Στο 74ο λεπτό, ο Άγγλος σούπερ σταρ υποδέχτηκε την μπάλα έπειτα από πάσα του Ροντρίγκο και πλάσαρε ιδανικά στην απέναντι γωνία για το τελικό 0-3.

Με αυτό το τρίποντο η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τους 35 πόντους και πάτησε κορυφή ούσα στο +1 από τη Χιρόνα, η οποία θα κοντραριστεί αύριο (27/11) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Από την άλλη, η Κάντιθ παρέμεινε στη 16η θέση με δέκα πόντους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (15ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

🔴Sportal Sunday Live για το Παναθηναϊκός - Άρης και είδηση για Πετρούσεφ και Ολυμπιακό