Ο κόσμος της μόδας στα πόδια του Μπέλιγχαμ: Ο αστέρας της Ρεάλ ετοιμάζεται να κλείσει ιστορική συμφωνία με τη Louis Vuitton

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

© Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images/Ideal Images

Ο κόσμος της μόδας στα πόδια του Μπέλιγχαμ: Ο αστέρας της Ρεάλ ετοιμάζεται να κλείσει ιστορική συμφωνία με τη Louis Vuitton

Κώστας Τόπας 11:13 - 25.11.2023

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει μια μεγάλη προσφορά στο τραπέζι, καθώς είναι έτοιμος να κλείσει ιστορική συμφωνία με τη Louis Vuitton για χορηγία.

Στη σύγχρονη εποχή, οι ποδοσφαιριστές δεν λαμβάνουν χρήματα μόνο από τους συλλόγους στους οποίους αγωνίζονται. Πολλοί από τους καλύτερους παίκτες σε όλο τον κόσμο έχουν προσοδοφόρες συμφωνίες με επωνυμίες, με εταιρείες στον κόσμο του αθλητισμού, της μόδας και ούτω καθεξής.

Δεδομένου ότι το απόθεμά του είναι τόσο υψηλό αυτή τη στιγμή λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων για τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βρίσκεται στο «στόχαστρο» χορηγών. Ανάμεσά τους είναι η Louis Vuitton, μια από τις κορυφαίες εταιρείες μόδας στον κόσμο, η οποία έχει καθαρή αξία 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τη «Sport», ο Μπερνάρ Αρνό, ο οποίος κατέχει το πλειοψηφικό μερίδιο της Louis Vuitton, σχεδιάζει να προσφέρει στον 20χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό των Μαδριλένων, μια προσοδοφόρα συμφωνία με την εταιρεία, η οποία θα ήταν απίστευτα επωφελής οικονομικά για τον Μπέλιγχαμ.

Ο Μπέλιγχαμ είναι ήδη πολύ εξοικειωμένος με τη Louis Vuitton, αφού φόρεσε τη συγκεκριμένη εταιρεία σε ένδυσή του για να παραλάβει το βραβείο του «Kopa Trophy» στην τελετή της Χρυσής Μπάλας τον περασμένο μήνα. Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε τώρα να ξεκινήσει μια επίσημη συνεργασία με τους γίγαντες της μόδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Louis Vuitton δουλεύει με θρύλους του αθλητισμού, καθώς πέρυσι είχε διοργανώσει μια καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από μια καμπάνια με τους Πελέ, Ντιέγκο Μαραντόνα και Ζινεντίν Ζιντάν το 2010.