Ισόπαλη... ματσάρα μεταξύ Κάντιθ και Σεβίλλης

Ισόπαλη... ματσάρα μεταξύ Κάντιθ και Σεβίλλης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:05 - 29.10.2023

Με ισόπαλο σκορ 2-2 έληξε η «ματσάρα» ανάμεσα σε Κάντιθ και Σεβίλλη, οι οποίες πήραν από έναν βαθμό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga.

Κάντιθ και Σεβίλλη πήραν από έναν βαθμό στο «Νουέβο Μιραντίγια», με τους Ανδαλουσιανούς να επιστρέφουν από το 2-0 και να σώζουν την ήττα, στο ματς της 11ης αγωνιστικής της La Liga

Η γηπεδούχος ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος και μόλις στο 8ο λεπτό ο Κρις Ράμος έκανε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Ακολούθησε το 2-0 του Μάκις, ο οποίος στο 28ο λεπτό πήρε ένα ριμπάουντ εντός της περιοχής. Στο 31' ο Σέρχιο Ράμος πέτυχε γκολ, όμως αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Οκάμπος τελικά μείωσε για την ομάδα του, πετυχαίνοντας κεφαλιά μετά από σέντρα του Σάντσεθ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτη του Κρις Ράμος στο 53', όμως δεν κατάφεραν να κάνουν το 3-1. Τελικά το πλήρωσαν από τον Ράκιτις, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Οι ευκαιρίες μειώθηκαν, εντούτοις ο Οκάμπος στο 75' έφτασε κοντά στο 3-2.

Αλμερία - Λας Πάλμας 1-2

Νωρίτερα η Λας Πάλμας πήρε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας της Αλμερίας με σκορ 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κάμπα στο 90+4', παίρνοντας τον ρόλο.... λυτρωτή για την ομάδα του. Είχε προηγηθεί το 1-0 του Ελ Χαντάτι στο 23ο λεπτό,, με τον Ραμαζάνι να ισοφαρίζει στο 73' με εξαιρετική ατομική ενέργεια. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: